Vermaat Servicekantoor BV

Stage F&B concepten / formules

Details van de functie

Logo Hey foodie! Onze horecalocaties wachten op jouw creativiteit en innovatie! In deze unieke F&B stage kom jij met de meest toffe ideeŽn om onze locaties naar de next level te tillen. Van marketingactiviteit tot een upgrade van ons assortiment. Jij bedenkt en regelt het. Ben jij ons nieuwe food talent? Smaakt dit naar meer? Reageer en kom vanaf september bij ons stage lopen!

Op de F&B afdeling van Vermaat draait het om de optimalisatie van het assortiment en rendement, waarbij de klantbeleving centraal staat. Elke locatie is maatwerk; van puur formulemanagement is geen sprake, maar we passen wel dezelfde technieken toe.

De afdeling met de meeste Foodies, dat begrijp je. Onze afdeling formulemanagement bestaat uit onze F&B innovation manager Claire en formulemanagers Jan Willem en Nicole. Je werkt daarnaast ook heel veel samen met onze collega's van de afdelingen inkoop, brand management en operatie voor de uitvoering. Lekker divers dus!

Wist je dat de Food Vison van Vermaat onze gasten en opdrachtgevers helpt om een positieve impact te maken? Door op onze locaties dagelijks gerichte verbeteringen toe te passen, kunnen we een steeds gezonder, duurzamer en socialer horecabedrijf zijn.

Met jouw passie kun je hier iets betekenen voor onze horecalocaties en -collega?s door het hele land. Ons Servicekantoor staat in IJsselstein. Met zo?n 180 collega?s werken we hier samen om ons bedrijf van zo'n 3.000 medewerkers verspreid over ruim 350 - 400 locaties te ondersteunen. Werken op het Servicekantoor betekent werken bij een groeiend, professioneel en persoonlijk bedrijf.

Jouw collega over VermaatJouw stagedag

Het is maandag en een nieuwe, drukke stage week begint! Stage lopen bij F&B formulemanagement betekent namelijk dat je met verschillende afdelingen samenwerkt. Je helpt met marketingactivaties, ondersteund bij het maken van pitches bij sales, doet locatiesupport en komt met verbetervoorstellen voor het assortiment bij inkoop. Je bent benieuwd wat jou deze week weer te wachten staat!

In de ochtend brainstorm je samen met Claire (innovation manager) over ideeŽn voor toffe marketingactivaties. Valentijnsdag komt er natuurlijk aan: jullie bedenken een activatie met rood eten en chocolade desserts. Claire is enthousiast en je kan het gaan uitwerken met de designers van marketing en de executive chef. Je creatieve brein geef je even rust met een heerlijke lunch. In het begin van de middag ga je aan de slag met een verbetervoorstel voor een locatie. Het doel? Het optimaliseren van het assortiment en rendement. Je belt met de locaties of gaat er zelfs langs om vragen te stellen waarbij je de klantbehoefte in kaart brengt. Wauw, dit was weer een leuke dag waar je een hele dag bezig bent geweest met eten en drinken. Daar krijg jij energie van!

Jouw ingrediŽnten

 • Je bent op zoek naar een uitdagende meewerkstage van 32 tot 40 uur per week voor minimaal 4 maanden.
 • Je bent bezig met je 3e of 4e jaar op Hogere Hotelschool of Food Innovation (of vergelijkbaar).
 • Eten & drinken zit in jouw bloed.
 • Trends en ontwikkelen in de branche volg jij op de voet.
 • Omdat je met veel verschillende afdelingen samenwerkt, ben je communicatief sterk, zelfstandig en je kunt makkelijk levelen met verschillende mensen.
 • Je bent niet bang om kritische vragen te stellen en staat stevig in je schoenen.
 • Als regelaar kun jij veel dingen te gelijk en heb je nog steeds overzicht.

Jouw pakket
 • Een stagevergoeding van ?400,- per vier weken!
 • Heel veel diversiteit in jouw stage. Je werkt met zoveel verschillende afdelingen dat je heel veel afwisseling hebt, maar ook heel veel leert over de wereld van eten & drinken.
 • Begeleiding van onze innovation manager Claire.
 • Een zeer interessante werkomgeving waarin groei en professionalisering voorop staan.
[afdeling]

Uren per week:
32 - 40
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV