Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Noord-Brabant
Breda, Nederland
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wij bieden jou als schilder de meest uiteenlopende projecten in het grootonderhoud! Opdrachten bij woningcorporaties, in de zorg, in het onderwijs en bij VVE’s kom je allemaal tegen bij dit bedrijf.

In een team van ervaren schilders ga je aan de slag voor een groot schildersbedrijf uit Breda. Als schilder voer je zowel binnen- als buitenschilderwerk uit. Dat betekent: een heel jaar door werk!
Je staat in deze functie regelmatig met bewoners in contact vanuit de woningcorporaties en zorginstellingen. Door de vele afwisselende projecten is je werkweek bij dit bedrijf elke week anders!

Ben jij de kandidaat?
Net je opleiding afgerond, een aantal jaar ervaring als schilder of ben jij een zeer zelfstandig schilder met meer dan 20 jaar ervaring? Bij dit bedrijf is voor iedereen een plek vrij! Een mogelijkheid om je verder te ontwikkelen of een fijne werkgever waar je de laatste jaren naar je pensioen werkt.
Gezien de flexibiliteit in werklocaties is eigen vervoer belangrijk.

Wat wij bieden
Zin om hier aan de slag te gaan? Bij Faber Personeel kun je genieten van nog veel meer voordelen!

Wij bieden jou een salaris tussen de EUR 2.360,- en EUR 3.100,-, afhankelijk van het aantal jaar ervaring dat jij hebt als schilder. Bij ons krijg jij zelf de keuze waar jij graag je pensioen op wilt bouwen: Stipp of BPF Schilders. Houd jij aan het eind van de maand netto liever wat extra salaris over of spaar jij liever voor een grote pensioenpot?

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Faber personeel biedt volop mogelijkheden voor het volgen van cursussen zodat jij nog beter wordt in je vak!

Ben jij al bekend met ons spaarpuntensysteem? Met elk gewerkt uur spaar jij voor mooie cadeaus en dagjes weg!

Extraatje verdienen? Breng ons in contact met schilders, timmermannen, metselaars uit jouw omgeving en verdien, nadat wij een leuke opdrachtgever voor hen gevonden hebben, een bonus van EUR 250,- (per persoon!).

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ik wil graag kennis met jou maken! Solliciteer, bel, mail of app en we maken zo snel mogelijk een afspraak. [stuur een e-mail] | [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten