Faber personeelsdiensten

Calculator

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Klaar voor de volgende stap als calculator of werkvoorbereider? Wij bieden jou een zelfstandige combinatiefunctie als calculator met flink wat afwisseling in werkzaamheden!

Je als calculator bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en inkoop van schilder- en onderhoudsprojecten. Dit doe je aan de hand van de door jou samengestelde begrotingen en calculaties. Dagelijks sta jij in contact met de voorlieden en projectleiders om hen zo goed mogelijk te informeren, zodat zij deze projecten zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

Je voert inspecties en conditiemetingen uit aan vastgoed en stelt een passende meerjarenonderhoudsplanning op die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgevers.

Ben jij de kandidaat?
Jij bent minimaal 2 jaar actief in rol als calculator en/of werkvoorbereider en toe aan meer uitdaging en verantwoordelijkheid. Je bent al bekend binnen de schildersbranche en je vindt het leuk om werkprocessen te digitaliseren. Je hebt ervaring met geautomatiseerde calculatiepakketten.

Wat wij bieden
Zie jij deze stap wel zitten? Wanneer jij je aansluit bij Faber Personeel kun jij genieten van nog veel meer voordelen!

Als calculator krijg jij een salaris tussen EUR 2.800,- en EUR 3.800,- bruto per maand, afhankelijk van het aantal jaar ervaring als werkvoorbereider of calculator dat jij hebt. Jij mag zelf de keuze maken waar jij je pensioen gaat opbouwen: bij Stipp of BPF Schilders. Hou jij liever netto iets meer over in de maand of vind jij een grote pensioenpot heel belangrijk?

Vind jij zekerheid heel belangrijk? Zodra jij goed op je plek zit, kunnen we jou binnen een jaar al een vast contract aanbieden!
Vind jij ontwikkeling heel belangrijk? Bij Faber Personeel kun jij zelf kiezen welke cursussen jij wilt volgen om je in de functie te kunnen ontwikkelen.

Als calculator kun je gebruik maken van ons spaarpunten systeem. Je kunt hiermee sparen voor leuke en handige cadeaus of dagjes weg.

Extraatje bijverdienen? Als jij ons in contact brengt met schilders, timmermannen of metselaren uit jouw netwerk, kun jij een bonus verdienen van EUR 250,- (per persoon!).

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ik zou graag kennis met jou willen maken! Bel, mail of app en we drinken snel samen een bak koffie.
[stuur een e-mail] | [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten