Faber personeelsdiensten

Leerling timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Faber is sinds kort begonnen met haar eigen vakschool op te zetten. We hebben deze vakschool ontwikkeld voor vakmannen/vrouwen die zich willen omscholen, of voor leerlingen die door willen stromen naar een praktijk opleiding en zich volledig willen gaan ontwikkelen in hun vak. Voor een leuke opdrachtgever in regio Oost zijn we op zoek naar een gemotiveerde leerling timmerman. Je zult je in deze functie vooral richten op nieuwbouw projecten waar luxe villa's worden gebouwd. Het is de bedoeling dat jij samen met jouw leermeester een vast koppel gaat vormen en veel opsteekt van zijn ervaring in de bouw. Deze leermeester staat volledig open voor alle vragen of opmerkingen die jij hebt. Het draait er om dat jij tenslotte je diploma gaat behalen en straks volledig als een zelfstandig timmerman de bouw op kan.

Ben jij de kandidaat?
Ben jij gemotiveerd en sta je achter je keuze om de bouw in te gaan? Dan bieden wij jou de kans om je diploma te gaan behalen voor de bouw.

Wat wij bieden
Wij bieden loon conform de Bouw cao met pensioen en TijdSpaarFonds en een contract! Wil jij na het behalen van je opleiding je zelf gaan ontwikkelen tot aankomend uitvoerder Óf wil jij gaan voor je aanhanger rijbewijs? Wij bieden jou al deze mogelijkheden aan. Én het mooie is, Faber faciliteert alles voor jou! Uiteraard zullen wij jou volledig ondersteunen met je opleiding en bieden wij je daarnaast een heleboel persoonlijke aandacht.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Wij gaan graag vrijblijvend een gesprek met jou aan om de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen of voor het inplannen van een kennisgesprek kun je bellen of een appje sturen naar Danny Niemans.
06 – 20 74 59 85 of mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten