Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een schilder die zich graag bezig houdt met het mooiere werk? Schilder jij het liefst monumentale panden en bij particulieren thuis? Faber Personeel is dan op zoek naar jou! Voor een klein schildersbedrijf zijn we op zoek naar een schilder waarbij jij voornamelijk werkzaam zult zijn op West Zeeuws-Vlaanderen.

Als schilder houd jij je bezig met verschillende en uiteenlopende werkzaamheden. Zo ben je het ene moment bezig met het schilderen van de buitengevel van een mooie kerk, maar vergeet hierbij vooral ook niet de binnenkant. Hoe gaaf is het als jij tussen de mooie beeldhouwwerken en muurschilderingen van een kerk kan werken? Ook kan het voorkomen dat jij een behangetje plakt bij een particuliere klant. Jij als schilder houdt van afwisseling en zelfstandigheid in je vak.

Bij onze opdrachtgever werkt een klein team van 6 schilders. Deze zijn in ploegjes van 2 opgedeeld, zodat je met je eigen duo een eigen project oppakt. Ook komt het weleens voor dat je met z'n zessen een klus aanpakt. In de lunch- en koffiepauzes zijn jullie samen en op die manier kun je elkaar dan ook goed leren kennen. De schilders in het team nemen geen blad voor de mond en je weet dus wat je aan elkaar hebt! Ben jij klaar voor een dosis gezelligheid en de mooiste projecten van Zeeland? Lees dan snel verder!

Ben jij de kandidaat?
Jij bent onze kandidaat als jij al enige jaren ervaring hebt als schilder, gezien het om een allround functie gaat. Bij voorkeur ben je woonachtig in de buurt en ben je in de gelegenheid om zelf naar het werk te komen. Je hebt een goede motivatie en je bent representatief, omdat je ook bij particuliere klanten over de vloer komt.

Wat wij bieden
Faber Personeel biedt jou al een (start)salaris vanaf EUR2.600,- op basis van jouw ervaring en kan oplopen tot maximaal EUR3.000,-. Wij bieden jou een vaste plek voor langere tijd, als je wilt zelfs tot aan je pensioen! Heb jij het naar je zin en zijn wij tevreden met jou? Dan ligt jouw vaste contract al uitgeprint voor je klaar. Faber Personeel waardeert haar vakkrachten en investeert in hen om ervoor te zorgen dat zij niet alleen nu, maar ook in de toekomst, nog steeds op hun plek zitten. Een kleine greep uit onze voorwaarden;

-Pensioenkeuze; Stipp pensioen of BPF Schilders pensioen
-Deelname aan het Faber spaarpunten systeem; hiermee kan je sparen voor leuke cadeaus en uitstapjes
-Jaarlijks een zomer- en kerstborrel
-Hypotheek aanvraag met behulp van een perspectiefverklaring

Waar jij gaat werken
Onze opdrachtgever is een klein bedrijf dat veel particulier- en onderhoudswerk binnenhaalt. Daarnaast richten ze zich voor een klein deel op nieuwbouwwerk. Hierbij kan je denken aan het schilderen bij de klanten thuis, maar ook het opknappen van kerken. Bij deze opdrachtgever sta jij in het middelpunt en ze vinden het belangrijk dat jij goed op je plek zit. Verder is het bedrijf een allround bedrijf en pakken ze werkzaamheden op als; schilderen, glaszetten, behangen, spuitwerken en interieurwerken. Een leuk en divers bedrijf!

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Dat snappen we! Solliciteer dan snel op de functie van schilder. Voor vragen kun je bellen naar Tessa op [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten