Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij (ook) schilder geworden, omdat je vrijwel direct resultaat ziet van jouw verrichte inspanningen? Schilder jij daarnaast met al jouw passie en hecht jij waarde aan de kwaliteit van het werk dat jij aflevert? Dat is mooi! Bij Faber sta jij op nummer 1! en waarderen wij jouw vakmanschap! Wist je dat je bij ons het hele jaar door werk hebt en dat wij geen Wintertijd kennen?! Faber streeft ernaar de beste werkgever te zijn in de bouw- en schildersbranche. Hierbij ben jij onze schakel en zijn wij jouw specialist!

Onze opdrachtgever is op korte termijn op zoek naar een particulier schilder op Goerree Overflakkee. De werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden in Oude Tonge en omstreken. Als particulier schilder kom jij letterlijk bij je eigen klanten over de vloer en verricht jij hierbij het binnen- en buitenschilderwerk. De doelgroep waarmee jij in contact komt is erg divers; zo sta je het ene moment bij een oudere mevrouw buiten te schilderen die af en toe een heerlijk kopje koffie komt brengen en graag een praatje maakt en het andere moment ben jij buiten bezig aan een mooi monumentaal pand, die jij in volle glorie mag herstellen. Uiteraard wordt er van jou een klein beetje verwacht dat je af en toe een praatje maakt de klant.

Je zal samen werken met een vaste partner en samen zullen jullie op pad gaan. Het komt zelden voor dat je echt alleen werkt, vrijwel altijd beginnen en eindigen jullie samen een klus. Dit is natuurlijk super gezellig! Iedere dag lunch je samen en kun je alles bespreken met elkaar. Als je mazzel hebt, wil het ook nog wel eens voorkomen dat je bij jouw klant aan de keukentafel mag lunchen! Het voordeel is dat je echt een band opbouwt met elkaar. Jij vindt dit niet erg, want jij bent van nature een sociaal persoon! Dit maakt dat jij elke dag met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Als particulier schilder draai jij je hand er niet voor om om kleine houtrot reparaties uit te voeren en om af en toe een behangetje te plakken. Jij bent van alle markten thuis en kan zowel alleen als in teamverband werken. Ondanks dat je een team bent, kan het voorkomen dat jij buiten bezig bent en jouw partner binnen. Erg divers, afwisselend en gezellig, wat wil je nog meer?!

Ben jij de kandidaat?
Jij bent onze kandidaat als jij minimaal 5 jaar ervaring hebt als particulier schilder, gezien het om een allround functie gaat. Daarnaast kan jij zowel in teamverband als zelfstandig ingezet worden. Heb jij ook nog wat sociale vaardigheden? Dan zou dat super fijn zijn! Het is namelijk belangrijk dat jij goed met je eigen klanten kan communiceren, zodat je de klant vooraf goed kan informeren over het werk wat je gaat uitvoeren. Tevens beschik je over een rijbewijs en bij voorkeur ook over eigen vervoer, zodat jij zelf op je werkplek kan komen. Heb jij geen eigen vervoer, maar wel een rijbewijs? Dan nodigen we je ook uit om te solliciteren! Faber kijkt graag met jou naar de mogelijkheden.

Wat wij bieden
Voor deze functie bieden wij jou een salaris vanaf EUR2.750,- bruto per maand gebaseerd op een 37,5-urige werkweek en er vanuit gaande dat jij 5 jaar ervaring hebt als particulier schilder. Heb jij meer ervaring? Dan kan jouw salaris oplopen tot EUR3.300,- bruto per maand. Jouw eerste contract is een flexibel contract bij Faber, maar mocht het van beide kanten bevallen en ben jij echt een topper, dan zullen wij jou een vast contract aanbieden bij Faber!

Wist je dat je bij Faber de keuze hebt bij welk pensioenfonds je jouw pensioen wilt opbouwen. Je kan kiezen uit het BPF Schilders pensioen of het Stipp pensioen! Dat is pas een voordeel! Daarnaast neem jij automatisch deel aan het Faber Spaarprogramma. Nu hoor ik je denken; wat houdt dit in? Dit is ons unieke programma waarbij jij al per gewerkt uur punten opbouwt. Vervolgens kan jij op elk gewenst moment jouw punten inwisselen voor gave cadeaus. Ben je toe aan nieuw handgereedschap of wil je juist een nieuwe schuurmachine of ben jij toch eerder de persoon die een dagje erop uit gaat? Geen probleem, alles is mogelijk!

Faber waardeert haar vakkrachten! Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Wij bieden al onze medewerkers de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt, nu, maar ook over een aantal jaren. Heb jij er wel eens over nagedacht waarop jij je nog zou willen ontwikkelen? Is het juist het specialistische werk op het gebied van houtrot of heb jij altijd al eens willen leren spuiten met de juiste apparatuur? Het kan allemaal! Wij horen graag jouw wensen.

Tot slot, om niet te vergeten, organiseren wij ieder jaar een gezellige barbecue op onze vestiging en hebben wij een toffe borrel rond de kerstperiode. Zo kom jij in contact met al jouw Faber collega's! Klinkt goed, niet waar?!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Hebben wij jou enthousiast gemaakt of ben je nieuwsgierig geworden? Dat is mooi! Solliciteer snel op deze functie of neem contact op met Tessa voor het geval je toch n og vragen hebt. Dit kan op [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten