Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Zie jij jezelf als timmerman als in je werkbus zitten samen met jouw vaste collega onderweg naar jouw eerste opdracht? Als timmerman houd jij je voornamelijk bezig met het onderhoudswerk voor woningbouwverenigingen. Jij bent in staat om je werk zelfstandig uit te voeren als het gaat om het plaatsen van ramen, deuren en kozijnen. Daarnaast pleeg je ook onderhoud aan kozijnen en houd jij je bezig met ander klein reparatiewerk.

Vanuit jouw vaste standplaats zal jij samen met jouw collega op pad gaan. Het werk is voor langere tijd en jullie zullen voor een langere periode op elkaar aangewezen zijn. Vind jij het niet erg om een vaste partner te hebben en staat gezelligheid in het werk hoog in het vaandel bij jou? Dan is dit jouw kans!

Ben jij de kandidaat?
Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring als timmerman op het gebied van diverse onderhoudswerkzaamheden en jij kunt je werk zelfstandig uitvoeren. Daarnaast beschik jij over een rijbewijs of kan jij in ieder geval zelf naar het vertrekpunt komen. Beschik jij ook over een BE rijbewijs? Dan is dat zeker een pré! Tevens heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal, omdat jij en je partner elkaar wel moeten kunnen begrijpen. Herken jij je in bovenstaand profiel? Super! Check snel wat wij jou allemaal te bieden hebben!

Wat wij bieden
Als timmerman verzekert Faber Personeel jou dat jij het hele jaar aan het werk bent! Is het buiten te koud? Dan heb jij alsnog werk, omdat je dan binnenin de werkplaats van dit bedrijf aan de slag kan. Je wordt zelfstandig ingezet op de mooiste projecten die plaats vinden op Zuid-Beveland en Walcheren.

Voor deze functie bieden wij jou een bruto maand salaris tussen de EUR2.400,- en EUR3.100 op basis van een 37,5-urige werkweek. 37,5 uur? Ja! Je leest het goed! Je bent namelijk ieder vrijdagmiddag vrij, zodat jij langer weekend hebt. Ook heb jij de keuze of dat je per week of per 4 weken uitbetaald wilt worden. Daarnaast neem jij deel aan het BPF Bouw pensioenfonds vanaf dag 1.

Jouw eerste contract is een flexibel contract, maar als jij ons weet te overtuigen dat jij een echte topper bent, dan zijn wij zeker niet te beroerd om jou een vast contract aan te bieden bij Faber Personeel! Ieder jaar bieden wij jou de mogelijkheid voor het volgen van trainingen. Hierbij kun je denken aan een VCA-, stukadoors-, kit-, houtrot-, hang- en sluitwerkcursus, of ieder andere training waarop jij je nog graag zou willen ontwikkelen. Bij Faber Personeel vinden wij het belangrijk, dat jij je als vakman kan blijven ontwikkelen gedurende je loopbaan!

Wist je dat je bij ons Spaarpunten opbouwt voor ieder gewerkt uur? Hiermee kun je leuke uitjes, cadeaus en gereedschappen bestellen. Daarnaast krijg jij bij deze opdrachtgever een bus samen met jouw vaste partner. Klinkt goed hè?! En om niet te vergeten! Ieder jaar organiseert Faber een gezellige barbecue.

Waar jij gaat werken
Dit bedrijf zet zich in voor alle soorten klanten, kleine en grote projecten, maken hun eigen kozijnen, ramen en deuren. Het maakt niet uit of het gaat om renovatie of nieuwbouw; zolang het van hout is, kunnen zij het maken!

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel! Voor vragen kun je bellen/appen naar Tessa op [klik hier voor het telefoonnummer] of e-mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten