Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wil jij als schilder aan de slag? Heb jij (nog) niet de opleiding of ervaring, maar lijkt het je wel leuk om het vak te leren? Dan komen wij graag met jou in contact! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar mannen en vrouwen die van aanpakken weten en die graag opgeleid willen worden tot schilder. Vanaf dag 1 draai je mee met het team en ga je de fijne kneepjes van het schildersvak leren.

Als schilder ga je beginnen met een van de belangrijkste taken, namelijk het voorwerk. Een goede voorbereiding is het halve werk. Je leert hoe je een oude verflaag moet verwijderen, hoe je het oppervlak moet ontvetten, opschuren en hoe je grondverf aanbrengt. Natuurlijk kijkt er een ervaren schilder mee over je schouder om je te voorzien van handige schildertips. Gaandeweg ga jij je steeds meer ontwikkelen binnen het schildersvak en worden de werkzaamheden steeds uitdagender. Je leert bijvoorbeeld hoe je moet aflakken of hoe je vliesbehang aanbrengt.

Ben jij de kandidaat?
Wat wij vooral zoeken is iemand die gemotiveerd is om als schilder aan de slag te gaan en graag de handen uit de mouwen steekt. Je zal samen komen te staan met een ervaren schilder, daarom is het belangrijk dat je graag met andere mensen samenwerkt. Naast samenwerken durf je ook vragen te stellen en wil je graag doorgroeien binnen het schildersvak.

Omdat het voor kan komen dat je op een steiger of hoogwerker komt te werken is het wel zo fijn dat je geen last hebt van hoogtevrees. Het werkgebied is Schouwen-Duiveland met af een toe een uitstapje naar de omliggende eilanden. Om op de verschillende projecten te kunnen komen is het daarom van belang dat je een rijbewijs hebt.

Wat wij bieden
Wij bieden jou vooral veel werkplezier en doorgroeimogelijkheden binnen het schildersvak. Je krijgt als startend schilder bij ons een salaris van tussen de EUR1.800- en EUR2.200,- bruto per maand op basis van een werkweek van 37,5 uur. Natuurlijk bouw je bij ons ook vakantiegeld en vakantiedagen op. Als je het hele jaar werkt krijg je van ons 25 vakantiedagen.

Heb jij na een aantal weken het gevoel dat het schildersvak helemaal je ding is? Dan is het mogelijk om via ons een opleiding in de avond te volgen tot schilder niveau 2. Deze opleiding tot vindt plaats op de dinsdagavond in Goes en duurt 2 jaar. Nieuwsgierig geworden? Graag vertellen wij je er meer over in een persoonlijk gesprek.

Voor elk uur dat je voor ons werk bouw jij spaarpunten op. Met deze punten kan je bij ons sparen voor weekendjes weg en andere leuke kadootjes. Naast deze spaarpunten organiseren wij ieder jaar een gezellige zomer barbecue en een winter borrel met de hele Faber familie. Leuk en gezellig!

Waar jij gaat werken
Je komt te werken bij een relatief klein schildersbedrijf uit Zierikzee. Dit bedrijf richt zich vooral op de particuliere markt, maar heeft ook woningbouwprojecten in zijn portefeuille. Het schildersbedrijf werkt met kleine teams en je zult vaak in contact komen met de klanten.

Meer weten?
Beginnen jouw vingers al te jeuken of wil je meer weten over de mogelijkheden binnen het schildersvak? Solliciteer dan snel op de functie van schilder. Ook als je twijfelt of vragen hebt kan je bellen naar Marijn op [klik hier voor het telefoonnummer] . E-mailen kan natuurlijk ook: [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten