Faber personeelsdiensten

Werkvoorbereider

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Bij Faber Personeel sta jij op nummer 1! Jij bent onze specialist en wij zijn jouw schakel naar het werk wat jij graag wilt uitvoeren. Ben jij als werkvoorbereider klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!

Onze opdrachtgever, Schilder- en Vastgoedonderhoud Lindhout, uit Bergen op Zoom is op zoek naar een werkvoorbereider. Als werkvoorbereider werk je zowel binnen als buiten en het is jouw verantwoordelijkheid om de projecten goed te organiseren en op te leveren. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de financiŽle en administratieve afhandeling na de oplevering. Andere werkzaamheden waar jij je ook mee bezig gaat houden zijn het uittrekken en bestellen van materialen, het opmaken van de werkmappen en het inplannen van personeel en materialen. Tevens ben jij het aanspreekpunt voor medewerkers en opdrachtgevers voor wat betreft technische en organisatorische zaken. Jouw standplaats is op het hoofdkantoor in Bergen op Zoom en het werkgebied omvat de regio West-Brabant en Zeeland. Ben jij een ondernemend persoon en houdt jij ervan om verantwoordelijkheid te nemen? Lees dan snel verder!

Ben jij de kandidaat?
Voor de functie van werkvoorbereider heb jij minimaal MBO werk- en denkniveau en jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Het is namelijk belangrijk dat jij met je eigen medewerkers, opdrachtgevers en klanten kunt communiceren. Bij voorkeur heb jij al enige ervaring, maar een beginnend werkvoorbereider nodigen wij ook zeker uit om te solliciteren. Jij bent iemand die goed met computers overweg kan en bij voorkeur heb je al enige kennis van Excel. Beschik jij daarnaast ook nog over financieel inzicht? Dan is dat zeker een prť! Omdat jou standplaats in Bergen op Zoom is en jouw werkgebied West-Brabant en Zeeland is, is het in deze functie als werkvoorbereider belangrijk dat jij over een rijbewijs beschikt. Heb je ook eigen vervoer? Dat is dan mooi meegenomen!

Wat wij bieden
Faber Personeel biedt jou al een salaris vanaf EUR2.850,- gebaseerd op een fulltime werkweek en enige ervaring. Heb jij meer ervaring als werkvoorbereider dan kan jouw salaris oplopen tot EUR3.950,-! Jij krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen. Zo biedt Faber Personeel jou twee trainingsmogelijkheden per jaar. Wat voor trainingen? Dat mag jij zelf bepalen!

Daarnaast heb jij de keuze bij welk pensioenfonds je graag aangesloten wilt zijn. Je hebt de keuze tussen het BPF Schilders pensioen of het Stipp pensioen. Klinkt goed he! Ben jij onze topper en ben jij ook tevreden met Faber Personeel? Dan bieden wij jou graag een vast contract aan bij Faber Personeel!

Ieder jaar organiseren wij een gezellige barbecue met de hele Faber familie! Wist je dat je bij ons spaarpunten opbouwt per gewerkt uur? Hiermee kun je sparen voor dagjes weg, gereedschappen en nog vele andere leuke cadeaus!

Waar jij gaat werken
Lindhout is al meer dan 125 jaar toonaangevend actief in Zeeland en West Brabant. Zij hebben hun organisatie in de afgelopen jaren ontwikkeld van een traditioneel ambachtelijk schildersbedrijf naar een onderneming die zich specialiseert in vastgoedonderhoud in de breedste zin van het woord.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie! Voor vragen kun je bellen naar Tessa Nelis op [klik hier voor het telefoonnummer] of e-mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten