Faber personeelsdiensten

Onderhoudschilder

 • Vacature
 • Fulltime baan
MBO
 • Gelderland
Apeldoorn, Nederland
5 augustus 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
'S morgens sta je fluitend op om je dag als schilder weer vrolijk te beginnen. Je pakt een heerlijke warme kop koffie en maakt je klaar om een mooie dag tegemoet te gaan. Jij gaat vandaag topsport leveren en zorgt voor die mooie glimlach op het gezicht van de klant.

Fluitend sta je als schilder je werk te doen, daar wordt iedereen vrolijk van. Dat boeiboard zet jij nog even extra in de lak en op die hoogte pak je ook nog even dat blad weg uit de dakgoot, je wilt immers niet dat er een lekkage ontstaat. Dat waardeert je klant enorm en trakteert je met een lekkere koek en die mooie glimlach. Dat is mooi verdiend!

Einde dag laat je je werkplek netjes achter en bedankt voor de lekkere koek, morgen ben ik er weer geef je aan en je stapt fluitend in je auto op weg naar je warme maaltijd thuis.
Ben jij de schilder in hart en nieren en heb jij minimaal vier jaar werkervaring als schilder?

Zet jij graag een stap extra om het mooiste werk af te leveren en ben je ook nog eens woonachtig in de regio? Top! Jou zoeken we!

Ben jij de kandidaat?
Die wij een functie aanbieden in de nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Je werkt soms met een team samen maar bent ook prima in staat om alleen te werken. Aangezien je veel met klanten in contact staat is een goede beheersing van de Nederlandse taal gewenst. Jij hebt met jouw 4 jaar werkervaring meer dan genoeg kennis en de juiste diploma’s op met minimaal niveau 2 diploma op zak.

Wat wij bieden
En……Wat jij kan vinden wij bijzonder. Dat belonen we met:

 • Een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de EUR 2500 en EUR 3500 bruto per periode;
 • Persoonlijke aandacht, bij ons sta jij op nummer 1! Wij komen bij je langs op locatie of zelfs thuis om eens te horen hoe het met je gaat. En…. wij komen niet met lege handen!
 • Een vast contract bij goed functioneren;
 • Een loyaliteitsprogramma: Iedere werkdag spaar jij punten. Deze spaarpunten wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus;
 • Opleidingen voor jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden die Faber voor jou betaalt;
 • Wij vinden binding met jou belangrijk. Dit doen we met een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel;
 • Mogelijkheid tot eerder uit te laten betalen;
 • Bij ons kan jij met al je vragen terecht, wij zijn er voor jou!

Dat is wat Faber doet voor jou!

Waar jij gaat werken
Je gaat aan de slag bij het mooie familiebedrijf Pruis Schilderwerken in ’t Harde. Je wordt ingezet op verschillende mooie projecten. Het ene moment schilder je een vrijstaande villa en het andere moment sta je op de steiger een woning te schilderen. Dus uitdaging en afwisseling genoeg!

Bij dit schildersbedrijf, welke geleidt word door twee jonge ondernemers, werken de schilders hard, maar is er altijd tijd en ruimte voor plezier, dat zorgt er immers voor dat jij fluitend naar je werk komt! Bij deze klant werken schilders van alle leeftijden en dat maakt het extra leuk om voor te werken. Daarnaast is de werksfeer meer dan goed te noemen.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Remco via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten