Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een timmerman die graag afwisselend werk wilt doen en daarnaast het werk graag dichtbij huis wil hebben? Dan is dit de baan voor jou! Je start de werkdag met een bak koffie op de zaak, waarna je met een vaste collega verschillende werkzaamheden voor de woningbouwvereniging gaat verrichten. Hierbij kun je denken aan, het afhangen van een deur, vervangen van een keukenblok, plaatsen van nieuw kozijn, etc. Kortom elke dag is anders! Je krijgt een eigen bus tot je beschikking voorzien van alle materialen en gereedschappen.

Ben jij de kandidaat?
Dan heb je aantoonbare werkervaring als timmerman of ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan als timmerman.

Wat wij bieden
Een uitdagende en afwisselende baan als timmerman! Daarnaast ontvang je een salaris tussen de EUR2.700 en EUR2.950 per 4 weken, afhankelijk van je werkervaring. Vanaf je eerste werkdag bouw je BPF bouwpensioen op en maak je gebruik van het tijd spaar fonds. Bij Faber vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen, daarom krijg je gedurende je loopbaan de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar op de kosten van Faber te volgen!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben je enthousiast geworden? neem dan contact op met Bas IJsinga! Tel: [klik hier voor het telefoonnummer] of email naar [stuur een e-mail]. Je mag ook binnenlopen bij ons kantoor aan de Ambachtstraat 11 in Rijssen, de koffie staat voor je klaar.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten