Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Noord-Brabant
Helmond, Nederland
17 mei 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Jij maakt, bouwt, creŽert en maakt als schilder of schildersbedrijf dromen van andere waar. Ken jij iemand die jij ook dit mooie vak gunt? Iemand die niet weet waar hij of zij moet beginnen omdat hij of zij nu nog niet in het bezit is van de juiste ervaring en of de juiste opleiding?
Een dochter, zoon, vriend, vriendin of ander familie lid? Iemand die jij het werk als schilder zo ziet doen? Iemand die op zoek is naar meer zekerheid, een beter betaalde boterham en een mooi vak? Wij bij Faber maken ook graag dromen waar en komen daarom graag goede kandidaten in contact.

Ben jij de kandidaat?
Een kandidaat die met zijn handen wilt werken en wil maken en creŽren. Met oog op veiligheid, het vele klant contact, het succesvol kunnen afronden van de opleiding beheerst de kandidaat de Nederlandse taal. Is de kandidaat al in bezit van werkervaring dan is het geen probleem als wij referenties willen checken. Kandidaat is in staat om zelfstandig op onze opleidingslocatie in Helmond te komen.

Wat wij bieden
Wat is het plan:
Wij willen meer zijn dan alleen een goed werkgever en samenwerkingspartner. Er is veel en mooi schilderwerk meer dan dat er schilders zijn. Daarom bieden wij een opleiding met baangarantie.
Opleiden blijft maatwerk, maar in de basis mag kandidaat dit van ons verwachten:

  • 0,5 dag: kennismaken
  • 4 weken: interne scholing op locatie in Helmond
  • 10 weken: leerwerktraject in de praktijk.

CarriŤre plan op maat: 1,5 jaar tot 2 jaar
  • carriŤre plan overeenkomst
  • werken in de praktijk
  • werken met een leermeester
  • werken icm N1, N2 of N3 opleiding (diploma traject)

Heb je dit 2-jarig traject afgerond, hard werken wordt beloond! Dan krijg je een vast contract bij Faber.

Waar jij gaat werken
Start traject op de Faber Vakschool in Helmond (max. 4 weken), vervolgens gaan we op zoek naar een baan in de buurt van jouw woonplaats!

Meer weten?
de kleine lettertjes:
Wij hebben de ambitie om landelijk te gaan opleiden. Op dit moment bieden wij de opleiding echter enkel vanuit onze locatie in Helmond. Niet woonachtig in de omgeving, maar wel bereid om daar opleiding te volgen? Wij gaan graag met je in gesprek.
Als goed werkgever leiden wij kosteloos op. Wel tekent de kandidaat bij ons een opleidingsovereenkomst. Wij Faber staan voor persoonlijke aandacht, wij kiezen daarom bewust voor kleine klassen. Uiteraard houden wij gedurende opleidingstraject rekening met alles. Zo ook de huidige Corona maatregelen.

Enthousiast geworden en al iemand in gedachte? Gezien de kleine klassen hebben we beperkt ruimte. Kortom breng haar of hem snel met ons in contact. Eerst meer weten? Ook dan horen wij graag van je! Neem contact op met: Joni Hendrix [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten