Faber personeelsdiensten

Houtskeletbouwer

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wij zijn opzoek naar een gedreven houtskeletbouwer voor in de timmerfabriek. Vanwege een blijvende grote vraag naar de hoogwaardige producten! De producten hebben een lange levensduur, waarbij er rekening wordt gehouden met de wensen en eisen van de klant. Het zijn niet alleen maar standaard elementen maar er worden ook specials gemaakt.

Ben jij de kandidaat?
Als Houtskeletbouwer voer je machinale houtbewerkingen uit in de werkplaats. Daarna worden de diverse onderdelen gemonteerd vanaf tekening. Het is daarom belangrijk dat je enige technisch inzicht hebt. Uiteindelijk worden de houtconstructies naar de bouwplaats getransporteerd er daar gemonteerd. Je werkt met de meest uiteenlopende machines en handgereedschappen en voert de werkzaamheden meestal in teamverband uit. Er hangt een informele werksfeer, waar hard gewerkt wordt maar er wel tijd is voor een grap en grolletje!

Je bent technisch onderlegd of ervaring in de bouw
Je bent oplossingsgericht en kan prima zelfstandig werken
Je kunt tekeningen lezen
Je bent een aanpakker en hebt oog voor detail
Je bent opzoek naar een droge werkplek

Wat wij bieden
Wij bieden een baan voor een langere tijd, zorgen voor een stipte uitbetaling en opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk! Daarnaast zorgen wij voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen!
  • Je krijgt een goed uurloon (conform de timmerindustrie CAO)
  • Vanaf dag 1 pensioen
  • Je bent handig en technisch onderlegd
  • Je werkt graag met je handen
  • Geen diploma op zak? Wij vinden enthousiasme en leergierigheid net zo belangrijk!

Waar jij gaat werken
Het bedrijf waar jij als houtskeletbouwer gaat werken leveren hun producten voor met name de utiliteitsbouw en de woningbouw. Alles wordt op een kwalitatieve manier afgewerkt en opgeleverd.
Je komt te werken in een ervaren, collegiaal en middengroot team.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze vacature van houtskeletbouwer? Of ben je nieuwsgierig wat je gaat verdienen? Bel of app me even, ik vertel je er persoonlijk graag meer over. Je kunt me bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail [stuur een e-mail]. Ik hoor graag van je!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten