Faber personeelsdiensten

Opperman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij de aanpakker waar wij naar op zoek zijn? Als opperman zorg jij voor tijdige aanvoer van de stenen, specie en de overige hulpmiddelen voor de metselaars. De opperman assisteert en ondersteund de collega’s bij hun werkzaamheden. Zo kan het ook voorkomen dat jij de opperman, gevraagd wordt om korte metertjes te metselen. Kortom een mooie baan in de bouw met doorgroeimogelijkheden.

Ben jij de kandidaat?
Dan heb je passie voor de bouw en wil je een belangrijk onderdeel zijn van een leuk team wat de mooiste projecten realiseert bij jouw in de buurt. Wil je fysiek aan de slag, werkzekerheid en werken in een leuke dynamische omgeving? Dan is de baan als opperman wat voor jou. Ervaring en opleiding geven je meer kans op een passende baan. Maar ook zonder opleiding en ervaring komen we graag met je in gesprek we helpen je graag om ervaring en kennis op te doen in de functie als opperman.

Wat wij bieden
Jij wordt als opperman verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  • Salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de EUR 2.500 en EUR 2.900;
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • De keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen;
  • 20 ATV dagen;
  • 3 kort verzuim dagen;
  • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Waar jij gaat werken
ia Faber ga je als vakman in de bouw aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Luuk op [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten