Faber personeelsdiensten

Bouwhulp

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als bouwhulp wil jij graag nieuwe vaardigheden leren. Als bouwhulp ga je elke dag weer fysiek aan de slag, lever je mooi werk af en ben je een belangrijk onderdeel in het team op de bouwplaats.

Als bouwhulp ben jij er om de timmerman en metselaar het gemakkelijk te maken ook hou jij de bouw netjes. Je ziet werk en bent gemotiveerd om dit zo goed mogelijk op te pakken. Wij vinden het belangrijk dat jij je een onderdeel van het team voelt. Deze baan als bouwhulp is voor de lange termijn, werkzekerheid is gegarandeerd!

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij een vrolijke bouwhulp die er elke dag wat moois van wilt maken en niet kan wachten om aan de slag te gaan! Jij bent positief ingesteld en bent communicatief vaardig.

Wat wij bieden
Als bouwhulp wordt jij verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  • salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de EUR1700,00 - EUR2400,00 / maand.
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • de keuze hebt voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen;
  • 20 ATV dagen;
  • 3 kort verzuim dagen;
  • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Daarnaast spaar jij als bouwhulp bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden.

Waar jij gaat werken
Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen of appen naar Luuk via [klik hier voor het telefoonnummer] mailen naar [stuur een e-mail] of solliciteer en wij nemen snel contact met jou op.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten