Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Voor een gespecialiseerd schildersbedrijf actief in het particuliere schilderwerk en groot onderhoud zijn wij per direct op zoek naar de collega schilder met ruime ervaring.
Je werkt als schilder vooral in opdracht voor particulieren en met enige regelmaat voor scholen ziekenhuizen etc. . Van onze nieuwe collega schilder wordt verwacht dat hij ruime ervaring heeft in het schildersvak. Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van een echt stukje vakwerk. Het spreekt voor zich dat je als schilder sociaalvaardig bent, jij bent namelijk ook de prettige contactpersoon bij de klant.
Je kan op zeer korte termijn aan de slag en zeker tot de winter verder in het schilder vak.

Ben jij de kandidaat?
Die een schildersopleiding heeft afgerond en / of tenminste vijf jaar ervaring heeft als schilder.
Je overlegt graag met je klanten en bent gemotiveerd om mooi schilder vakwerk te leveren, kortom passie voor het vak. Je kan naast het vakmanschap ook goed met klanten overweg, en mocht het een keer mis gaan dan ben jij de schilder die het graag oplost. Herken jij je hierin, dan ben jij vast de collega schilder die we graag in ons team verwelkomen.

Wat wij bieden
Wij bieden een vaste plek voor de lange termijn en kans op een vast dienstverband als schilder. We zorgen ervoor dat je netjes conform de Schilders cao verdient en dat het loon altijd op tijd op je rekening staat. En heb je vragen of zijn er dingen waar je als schilder tegenaan loopt? Dan staat Faber graag voor je klaar! Werken bij een bedrijf met een goede werksfeer binnen een team van gemotiveerde collega schilders.
Een prachtige kans om je vak echt te mogen uitoefenen!! Ook hier wordt op gepaste afstand gewerkt.

Thuis in je vak! FABER Schilders

Waar jij gaat werken
Je gaat werken voor een middelgroot schildersbedrijf vooral actief in het zogenaamde klantenwerk.
Je werkt in een klein team van vakschilders met een flinke dosis zelfstandigheid.
Hier staat de klant samen met de vak schilder voorop en er is tijd en ruimte om een mooi stuk vakwerk te kunnen leveren.
Prima sfeer met leuke schilder collega's
Werkzaamheden o.a. in de regio Noordwolde Wolvega Heerenveen Gorredijk Joure Sneek
Kortom; Zuid Friesland.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze schilder functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon of stuur jou cv naar
[stuur een e-mail]

Jan van der Veen 06 12 17 03 96

Faber Schilders 0513 41 11 44
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten