Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een timmerman die het leuk vindt om te werken aan grote renovatieprojecten? Of werk je graag als koppel? Dan zijn wij opzoek naar jou! Het bouwbedrijf werkt aan verschillende grote renovatieprojecten. Zoals een renovatie van een groot bedrijfspand, een complete wijk met huurwoningen of ombouw van bedrijfspand naar appartementencomplex. De projecten bevinden zich altijd mooi in de buurt waardoor je weinig reistijd hebt!

Ben jij de kandidaat?
Dan werk je graag van begin tot eind aan renovatieproject en vindt je het belangrijk dat alles goed is geregeld! Je hebt aantoonbare werkervaring als timmerman en bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs.

Wat wij bieden
Een uitdagende en afwisselende baan als renovatietimmerman! Daarnaast ontvang je een salaris tussen de EUR2.700 en EUR2.950 per 4 weken, afhankelijk van je werkervaring. Vanaf je eerste werkdag bouw je BPF bouwpensioen op en maak je gebruik van het tijd spaar fonds. Bij Faber vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen, daarom krijg je gedurende je loopbaan de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar op de kosten van Faber te volgen!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben je enthousiast geworden? neem dan contact op met Bas IJsinga! Tel: [klik hier voor het telefoonnummer] of email naar [stuur een e-mail]. Je mag ook binnenlopen bij ons kantoor aan de Ambachtstraat 11 in Rijssen, de koffie staat voor je klaar.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten