Faber personeelsdiensten

Dakdekker

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een dakdekker die graag werkt bij een gemoedelijk bedrijf waar alles goed geregeld is? Dan is dit de baan voor jou! Je begint hier je werkdag met een kop koffie met je vaste collega's. Vervolgens ga je met de bus van de zaak naar klus. De klussen bestaan o.a. uit onderhoud, renovatie en nieuwbouw van daken. Het werk is veelal in de buurt waardoor je weinig reistijd hebt.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij als dakdekker opzoek naar de volgende stap in je loopbaan. Of ben je nieuwsgierig wat voor jou de mogelijkheden als dakdekker zijn. Veel of weinig ervaring wij gaan graag het gesprek met je aan!

Wat wij bieden
Een leuke en afwisselende baan als dakdekker! Daarnaast ontvang je een salaris tussen de EUR2.500 en EUR3.000 per 4 weken, afhankelijk van je werkervaring. Vanaf je eerste werkdag bouw je pensioen op. Bij Faber vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen, daarom krijg je gedurende je loopbaan de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar op de kosten van Faber te volgen!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben je enthousiast geworden? neem dan contact op met Bas IJsinga! Tel: [klik hier voor het telefoonnummer] of email naar [stuur een e-mail]. Je mag ook binnenlopen bij ons kantoor aan de Ambachtstraat 11 in Rijssen, de koffie staat voor je klaar.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten