Faber personeelsdiensten

Metselaar

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een metselaar die waarde hecht aan vakmanschap en graag werkt binnen een klein team werkt? Dan is dit de baan die je zoekt! De werkzaamheden variŽren van kleine verbouwingen tot het bouwen van riante, vrijstaande nieuwbouwoningen waar de aannemer van fundering tot kap mee bezig is.

Ben jij de kandidaat?
  • Dan ben je toe aan nieuwe stap in je loopbaan als metselaar
  • Werk je graag dichtbij huis
  • Heb je passie voor het vak metselaar

Wat wij bieden
Een uitdagende en afwisselde baan als metselaar, waar je conform het bouw cao wordt beloond. Dit betekend een salaris tussen de EUR2.700 en EUR2.950, afhankelijk van de werkervaring. Vanaf je eerste werkdag bouw je BPF bouwpensioen op en maak je gebruik van het tijd spaar fonds. Bij Faber vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen, daarom krijg je gedurende je loopbaan de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar op de kosten van Faber te volgen!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben je enthousiast geworden? neem dan contact op met Bas IJsinga! Tel: [klik hier voor het telefoonnummer] of email naar [stuur een e-mail]. Je mag ook binnenlopen bij ons kantoor aan de Ambachtstraat 11 in Rijssen, de koffie staat voor je klaar.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten