Faber personeelsdiensten

Dakdekker

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als dakdekker bij Faber ben jij altijd verzekerd van werk. Voor verschillende dakdekkersbedrijven zijn wij opzoek naar dakdekkers. Ben jij een ervaren of leerling dakdekker? dan is dit de vacature waar jij naar opzoek bent. Doe jij niks liever dan werken op nieuwbouwprojecten? Of toch liever onderhoud en renovatie? Bij Faber staan jou wensen op nummer 1 en zorgen wij ervoor dat jij elke dag met een glimlach naar je werk gaat.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je begint hier je dag met een kop koffie met je collega's, vervolgens ga je samen met een vaste collega met de bus van de zaak naar de klus. De klussen bestaan o.a. uit onderhoud, renovatie en nieuwbouw van daken.

Ben jij de kandidaat?
  • Dan heb je aantoonbare werkervaring als dakdekker
  • Werk je graag dichtbij huis
  • Heb je een goede motivatie

Wat wij bieden
Wij bieden loon conform de Bikudak CAO met pensioen, dus een salaris tussen de EUR2500 en EUR2950 per 4 weken (afhankelijk van je werkervaring). Als jij interesse hebt om trainingen te volgen, dan geven we je hier alle ruimte voor! En mocht je een keer ziek zijn, dan krijg je gewoon doorbetaald. Als je tegen dingen aanloopt in je werk of vragen hebt, dan kun je altijd terecht bij je vaste contactpersoon.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen of een appje sturen naar Bas IJsinga [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten