Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een timmerman die het liefst werkt aan renovatie projecten? Dan zijn wij opzoek naar jou! Binnen deze functie ga je o.a. aan de slag met huurwoningen waarbij je de ene keer een hele woning moet strippen en de andere alleen een nieuwe keuken moet plaatsen. De werkzaamheden bevinden zich in de omgeving van Deventer. Het gaat om een toonaangevend bouwbedrijf waar alles goed is geregeld.

Ben jij de kandidaat?
  • Dan heb je aantoonbare werkervaring als timmerman
  • Werk je graag binnen een hecht team
  • Ben je opzoek naar zekerheid

Wat wij bieden
Een uitdagende en afwisselende baan als renovatietimmerman! Daarnaast ontvang je een salaris tussen de EUR2.700 en EUR2.950 per 4 weken, afhankelijk van je werkervaring. Vanaf je eerste werkdag bouw je BPF bouwpensioen op en maak je gebruik van het tijd spaar fonds. Bij Faber vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen, daarom krijg je gedurende je loopbaan de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar op de kosten van Faber te volgen!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben je enthousiast geworden? neem dan contact op met Bas IJsinga! Tel: [klik hier voor het telefoonnummer] of email naar [stuur een e-mail]. Je mag ook binnenlopen bij ons kantoor aan de Ambachtstraat 11 in Rijssen, de koffie staat voor je klaar.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten