Faber personeelsdiensten

Service monteur

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Bij deze opdrachtgever werk ga je als service monteur voornamelijk bij particulieren aan de slag om hun storingen op te lossen. Deze worden doorgegeven aan de daarvoor ingerichte centrale bij de opdrachtgever, en komen daarna bij jou of jouw collega service monteurs terecht. Als service monteur houd je je bezig met alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden: tegelen, timmeren, metselen, vanaf het begin tot het einde van de bouw. Het is dus echt een functie waarbij je op meerdere locaties werkt, en niet langere tijd op dezelfde plek.

Ben jij de kandidaat?
De ideale kandidaat voor deze functie van service monteur is een ervaren vakman die zowel ervaring heeft met tegelwerk en timmerwerk, als met metselwerkzaamheden. Daarnaast ben je in bezit van een geldig VCA Certificaat, of je bent bereid deze te halen (dit kan via ons). Je hebt een rijbewijs, en het liefst ook een eigen auto. Daarnaast kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je toont initiatief en je voelt je verantwoordelijk voor je werk.

Kan je je hier tot zover in vinden? Mooi, dan gaan we door, want er staat ook wat tegenover.

Wat wij bieden
Als je via ons aan de slag gaat als service monteur, word jij verloond conform de Bouwnijverheid CAO. Dit betekent dat jouw salaris volgens de Bouwnijverheid CAO is, maar dat je daarnaast ook de keuze hebt voor een TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%). En, omdat het leven niet alleen om werken, maar ook om ontspannen draait, krijg je 20 ATV dagen, 3 kort verzuimdagen en 25 vakantiedagen.

Ben je nog niet volledige uitgeleerd en zijn er dingen die je graag zou willen verbeteren of leren? Ook dat is geen probleem bij Faber. Wij bieden wij jou namelijk 2 opleidingen per jaar aan. Daarnaast spaar jij als service monteur met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Zie jij jezelf in het hierboven geschetste profiel? Denk jij dat deze functie goed bij jou past? Solliciteer dan snel! Voor vragen, maar ook zeker bij twijfels, kun je contact opnemen met Leonie Holweg – [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten