Faber personeelsdiensten

Projectondersteuner

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als projectondersteuner ben je verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden. Je verzorgt de administratieve voorbereiding, planning en organisatie van werkzaamheden op het gebied van schilderwerk en bouwwerk. Daarnaast ben je als projectondersteuner verantwoordelijk voor de uitvoering van calculatie-activiteiten volgens de geldende calculatierichtlijnen en de instructies van de projectleider. Deze functie voor projectondersteuner is een brede functie, bestaande uit veel verschillende aspecten. Of het nu gaat om andere mensen begeleiden, werkzaamheden controleren of administratie, als projectondersteuner doe je het allemaal.

Ben jij de kandidaat?
Dan heb je een relevante opleiding op minimaal MBO-niveau. Daarnaast heb je goede kennis van calculatie- en uitvoeringsmethoden, geautomatiseerde calculatieprogramma's en kwaliteits- en VGM-aspecten. Naast de nodige ervaring heb je organisatorische, leidinggevende, administratieve en commerciële capaciteiten. Onze opdrachtgever vindt veiligheid heel belangrijk, daarom heb je ook het Certificaat Veiligheid voor Leidinggevenden (VCA VOL). Kun je je wel vinden in bovenstaand profiel voor projectondersteuner bij deze opdrachtgever, maar heb je geen VCA? Geen probleem, die kun je via ons halen.

Wat wij bieden
Naast dat wij heel leuk en gezellig zijn, bieden wij als projectondersteuner ook uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij bieden loon conform de CAO met een goed pensioen. Jouw pensioen mag je bij ons zelf kiezen: wij hebben de optie voor zowel Stipp-pensioen als het BPF-pensioen. Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk én maak je kans op een vaste aanstelling bij Faber. Bij ziekte krijg je natuurlijk gewoon doorbetaald en je mag 2 vakgerichte cursussen volgen per jaar.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij nieuwsgierig en enthousiast geworden over de mogelijkheden bij Faber? Solliciteer dan snel op deze functie van projectondersteuner! Voor vragen kun je contact opnemen met Leonie Holweg – [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail]. Ben je er nog niet helemaal uit of de functie van projectondersteuner bij jou past? Kom gerust langs voor een kopje koffie (daar hebben wij namelijk ook altijd zin in), dan hebben we het er even over. Nee zeggen kan altijd nog.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten