Faber personeelsdiensten

Werkplaatstimmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als werkplaatstimmerman bij Faber ben jij altijd verzekerd van werk. Voor verschillende timmerfabrieken in Overijssel zijn wij opzoek naar naar werkplaatstimmerlieden. Ben jij een ervaren of leerling werkplaatstimmerman? dan is dit de vacature waar jij naar opzoek bent!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je begint de dag met een kop koffie met je vaste collega's , waarna je met een vaste collega prefab elementen voor o.a. luxe villa's in elkaar gaat zetten. Je komt te werken in een klein en sociaal team bij een leuk bedrijf. Er wordt hard gewerkt en er is zeker ook ruimte voor persoonlijk contact met je collega's in de werkplaats en op kantoor.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij opzoek naar een volgende baan als werkplaatstimmerman. Of wil je in ieder geval graag van ons weten wat voor jou de mogelijk zijn als werkplaatstimmerman? Ben jij een leerling of ervaren werkplaatstimmerman, wij komen graag met je in contact!

Wat wij bieden
Wij bieden loon conform de timmerfabriek CAO met pensioen, dus een salaris tussen de EUR2500 en EUR2800 per 4 weken (afhankelijk van je werkervaring). Als jij interesse hebt om trainingen te volgen, dan geven we je hier alle ruimte voor! En mocht je een keer ziek zijn, dan krijg je gewoon doorbetaald. Als je tegen dingen aanloopt in je werk of vragen hebt, dan kun je altijd terecht bij je vaste contactpersoon.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen of een appje sturen naar Bas IJsinga [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten