Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wat je precies gaat doen als timmerman, dat is aan jou. Wij als Faber hebben de gaafste projecten in Overijssel. Kortom wat jij als timmerman ook zoekt bij Faber ben je aan het goede adres.

Wil jij bijvoorbeeld graag aan de slag als timmerman in een omgeving met veel aandacht voor het ambacht of werk jij juist graag als timmerman in de buitenlucht? Nieuwbouw of juist renovatie timmerwerk? Wil jij veel verschillende korte klussen of juist stabiliteit en zekerheid? Wat jij als timmerman ook wilt bij Faber helpen je graag om dit te realiseren. Jij bent onze specialist, wij zijn jouw schakel!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je gaat je in deze functie bezighouden met verschillende werkzaamheden voor de woningbouwvereniging. Hierbij kun je denken aan, het repareren van deuren, brandschades, gebroken tegels, een lekkende kraan of een gesprongen waterleiding. Je krijgt een eigen bus voorzien van alle gereedschappen en materialen om alle bonnen die binnen komen weg te werken. Het werkgebied is beperkt, waardoor je nooit ver van huis bent.

Ben jij de kandidaat?
Dan hou je van afwisselt werk en vindt je het belangrijk dat alles goed geregeld is. Voor de deze functie vragen wij aantoonbare werkervaring als timmerman.

Wat wij bieden
Een leuke en afwisselende baan als timmerman service en onderhoud! Daarnaast ontvang je een salaris tussen de EUR2.700 en EUR3.000 per 4 weken, afhankelijk van je werkervaring. Vanaf je eerste werkdag bouw je BPF bouwpensioen op en maak je gebruik van het tijd spaar fonds. Bij Faber vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen, daarom krijg je gedurende je loopbaan de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar op de kosten van Faber te volgen!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben je enthousiast geworden? neem dan contact op met Bas IJsinga! Tel: [klik hier voor het telefoonnummer] of email naar [stuur een e-mail]. Je mag ook binnenlopen bij ons kantoor aan de Ambachtstraat 11 in Rijssen, de koffie staat voor je klaar.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten