Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een beginnend schilder of loop je al een aantal jaartjes mee in het schildersvak? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of wil jij kijken hoe de keet van een ander schildersbedrijf er aan de binnenkant uitziet? Dan zijn wij op zoek naar jou! Faber Personeel biedt jou samen met onze opdrachtgever een werkplek waar jij je helemaal thuis gaat voelen.

Voor een schildersbedrijf op het eiland Tholen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste schilder. Het merendeel van het werk zal plaatsvinden op het eiland zelf en incidenteel op Schouwen-Duiveland of in West-Brabant. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van duurzaam en kwalitatief hoogwaardig schilderwerk. Wij bieden jou particuliere werken waar jij je helemaal uit kan leven. Naast deze projecten schildert onze opdrachtgever ook panden welke in het beheer zijn van de gemeente of de provincie. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan monumentale panden, molens en kerken.

Je bent vaak in contact met de klant en je stemt samen met hem of haar de werkzaamheden af. Het kan zijn dat je in een klein team komt te werken, maar het kan ook zijn dat je zelfstandig op een klus komt te staan.

Ben jij de kandidaat?
Wij zijn op zoek naar een schilder met een aantal jaar ervaring. Je bent communicatief vaardig zodat jij de klanten op een juiste manier te woord kan staan. Zo nu en dan kom je alleen op een klus te staan. Daarom is het belangrijk dat je als schilder zelfstandig kunt werken.

Omdat je op verschillende projecten komt te staan is het tevens belangrijk dat je een rijbewijs hebt. Wel een rijbewijs, maar geen eigen vervoer? Geen probleem! Je krijgt vanuit de opdrachtgever een busje toegewezen zodat jij met al je materialen naar die ene leuke klus kan rijden. Wij en de opdrachtgever hechten veel waarde aan een veilige en gezonde werkomgeving. Daarom is het een pré dat je in het bezit bent van een VCA-certificaat. Mocht je deze nog niet in het bezit hebben dan is het mogelijk om het certificaat via Faber Personeel te behalen.

Wat wij bieden
Faber Personeel waardeert jouw vakmanschap. Het salaris wat wij bieden is minimaal is 2450,- bruto per maand. Loop jij al wat langer mee in het vak en heb je aantoonbare ervaring? Dan kan jouw salaris wel oplopen tot EUR3300,- bruto per maand.

Bij Faber Personeel heb jij de keuze bij welk pensioenfonds je aangesloten wilt zijn. Hierbij kun je kiezen uit het BPF Schilders pensioen of het Stipp pensioen. Jij geeft het aan en wij regelen het voor jou! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij op je plek zit, nu, maar ook over 5 jaar. Faber Personeel Biedt jou de mogelijkheid om jaarlijks diverse trainingen te volgen zodat jij helemaal op de hoogte blijft van de nieuwste producten en schildertechnieken. Voorbeelden hier van zijn de goed aangeschreven Repair Care houtrot trainingen of de verfspuitcursus van OnderhoudNL.

Af en toe moet er ook ontspannen worden. Daarom luiden wij samen met onze vakmensen de bouwvak in met een zomer barbecue en in de winter houden wij onze jaarlijkse kerstborrel. Heb jij al vakantieplannen? Als je het hele jaar voor ons werkt krijg je 25 vakantiedagen, meer dan genoeg om een paar weekjes van de zon te genieten.

Waar jij gaat werken
Jij gaat als schilder aan de slag bij een bekend en gerenommeerd schildersbedrijf die zich richt op op het afleveren van kwalitatief en hoogwaardig schilderwerk. Het richt zich op het hogere segment binnen de schildersbranche. Het schildersbedrijf kenmerkt zich door een open cultuur en alles is tot in de puntjes geregeld.

Meer weten?
Ben jij de schilder die wij zoeken? Solliciteer snel op deze functie. Ook als je twijfelt of vragen hebt, willen wij graag samen met je kijken naar de mogelijkheden. Bel naar Marijn op [klik hier voor het telefoonnummer] . E-mailen kan natuurlijk ook: [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten