Faber personeelsdiensten

Tegelzetter

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Word jij vrolijk van je werk als tegelzetter? Leef jij volgens de tegelwijsheid “Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een leven”? Dan heten wij jou graag welkom binnen de Faber familie! Wij zijn per direct op zoek naar een tegelzetter. Wij waarderen jouw vakmanschap en daarom krijg je bij ons een fijne werkplek met een goed salaris van minimaal 2.400 bruto per maand.

Je komt te werken voor een grote bouwmaterialenleverancier. Jouw werkgebied is regio Walcheren en je gaat je vooral bezig houden met het aanbrengen van wand- en vloertegels. Ook onderdelen als het uitvlakken van ondergronden en het aanbrengen van kleinere smeervloeren behoren tot de werkzaamheden van tegelzetter.

Je komt te staan op diverse projecten: van nieuwbouwwoningen tot renovatieprojecten en van woningbouwprojecten tot particuliere werken. De werkzaamheden zijn afwisselend en je komt bij verschillenden mensen en bedrijven over de vloer. Aan de hand van jouw wensen kijken wij samen met jou en onze opdrachtgever welke projecten het beste bij jou passen.

Ben jij de kandidaat?
Wij zijn op zoek naar een tegelzetter met minimaal 1 jaar ervaring. Omdat je op verschillende projecten komt te staan is het belangrijk dat je een rijbewijs hebt. Geen eigen auto? Wij kijken of we passend vervoer voor je kunnen regelen. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kan samenwerken omdat je vaak in teamverband aan de slag gaat.

Wij en de opdrachtgever hechten veel waarde aan een veilige en gezonde werkomgeving. Daarom is het een pré dat je in het bezit bent van een VCA-certificaat. Mocht je deze nog niet in het bezit hebben dan is het mogelijk om het certificaat via Faber Personeel te behalen.

Wat wij bieden
Afhankelijk van je ervaring als tegelzetter ligt jouw bruto salaris tussen de 2400 en 3000 euro. Natuurlijk moet je ook voldoende tijd krijgen om uit te rusten. Daarom krijg je naast dit salaris ook 25 vakantiedagen aangevuld met 12 ATV dagen.

Bij Faber Personeel vinden wij het belangrijk dat je de komende jaren op je plek zit. Daarom geven wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Je kan bij ons diverse trainingen volgen en daarnaast zetten wij samen een ontwikkelpad voor je uit. Klinkt goed toch?

Naast al het harde werk is er ook tijd voor plezier. Wij houden jaarlijks 2 borrels die altijd zeer goed worden ontvangen door onze vakmannen. Ook kan je jezelf belonen met verschillende cadeaus doordat je automatisch mee spaart met het Faber spaarpuntenprogramma.

Waar jij gaat werken
Je gaat werken bij de wereldleider in de ontwikkeling, productie en distributie van producten voor de bouw. In Nederland heeft onze opdrachtgever 35 vestigingen met in totaal 700 mensen, waarbij er gewerkt wordt in kleine teams.

Meer weten?
Ben jij de tegelzetter die wij zoeken? Dan komen wij graag met je in contact! Ook als je twijfelt of vragen hebt willen wij graag samen met jou kijken wat de mogelijkheden zijn. Klik op direct solliciteren of bel direct op [klik hier voor het telefoonnummer] . E-mailen kan natuurlijk ook: [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten