Faber personeelsdiensten

Leerling timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wil jij een goede werkgever hebben die jou volledig aanstuurt met de opleiding als leerling timmerman en waar jij je volledig kan ontwikkelen tot een zelfstandig timmerman? Wij hebben de vacature voor jou als leerling timmerman!

Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als leerling timmerman het hele jaar door werk met een salaris geheel conform de bouw cao. Mocht je je opleiding als leerling timmerman hebben afgerond ligt jouw vaste contract al uitgeprint bij Faber klaar.
Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!

Wat jij gaat doen

Jij gaat bij ons aan de slag met een vaste collega die jou alle facetten van de bouw laat zien. Wij helpen jou volledig met de opleiding als leerling timmerman en hebben de perfect werklocatie al klaar gemaakt voor jou! Het werk is in overleg met jou in de nieuwbouw of verbouw.

Werk je graag in een groot team bij een groot bedrijf? Of juist liever bij een klein bedrijf? Wij kijken graag samen met jou naar wat het beste bij jou past. Jij bent onze specialist, wij jouw schakel

Ben jij de kandidaat?
  • enige ervaring als timmerman;
  • goed in teamverband kunnen werken;
  • je toont initiatief;

Wat wij bieden
  • Een salaris conform de bouw cao
  • Tijdspaarfonds (vakantiegeld is netto)
  • ATV en vakantiedagen
  • Mogelijkheden voor een vast contract
  • Opleiding/cursus mogelijkheden
  • Ieder jaar een gezellige barbecue met al jouw Faber collega’s
Heb jij de opleiding timmerman afgerond en je wil je toch nog meer ontwikkelen op een bepaald gebied dan bieden wij jou 2 opleidingen per jaar aan. Daarnaast spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur mee voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar! Voor vragen of voor het inplannen van een kennisgesprek kun je bellen of een appje sturen naar Danny Niemans.
06 – 20 74 59 85 of mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten