Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een schilder die van alle markten thuis is? Mooi want dan is Faber Personeel op zoek naar jou!

Als schilder ben jij allround inzetbaar. Je gaat voor een bedrijf in Midden-Brabant aan de slag bij diverse projecten. Denk hierbij aan onderhoudsklussen bij VVE’s, woningcorporaties en particulieren thuis. Daarnaast laat je jouw vakwerk bijvoorbeeld ook zien bij een gloednieuwe zorginstelling of school.

Jij gaat aan de slag met jouw collega’s waarin perfectie bovenaan staat. Vakwerk leveren heeft tijd nodig. Jullie zullen dan ook iedere ochtend de planning van de dag doornemen. Wie doet wat? Want na een tijdje weet je precies van elkaar wie waar het beste in thuis is. Je leert elkaar niet alleen op werkgebied kennen, maar natuurlijk ook tijdens de schaft en de vrijdagmiddagborrels.

Ben jij de kandidaat?
Voor deze functie als allround schilder is het belangrijk dat jij een aantal jaar ervaring hebt. Het kan namelijk wel eens zo zijn dat jij zelfstandig naar een project gaat. De verantwoordelijkheid ligt dan ook bij jou. Daarom is het belangrijk dat jij zelfstandig uit de voeten kunt.

Je hebt ook jouw rijbewijs en eigen vervoer op zak. Het kan dus wel eens voorkomen dat jij jouw vakmanschap zelfstandig gaat laten zien bij een project.

Veiligheid staat altijd bovenaan en daarom is het belangrijk dat jij een VCA certificaat hebt. Heb je jouw VCA nog niet of is hij verlopen? Geen probleem via Faber melden we jou zo opnieuw aan voor het examen.

Wat wij bieden
Als allround schilder ontvang je een startsalaris tussen de 2650,- en 3500,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van hoeveel ervaring jij hebt. Bovenop het salaris zal jij vanaf dag 1 pensioen opbouwen. Kan jij Faber er van overtuigen dat jij een echte vakman of vrouw bent? Dan zijn wij bereid om jou een vast contract aan te bieden.

Bij onze Faber Familie staat het stipt op nummer 1 dat iedereen op zijn plek zit bij ons. Heb jij behoefte om jezelf te ontwikkelen als schilder? Denk dan maar eens goed na over welke cursus en/of opleiding je nog zou willen volgen. Alles is namelijk mogelijk bij Faber zolang je het maar aangeeft!

Wist je dat je bij Faber spaarpunten opbouwt? Nu hoor ik je denken; spaarpunten? Ja, je leest het goed! Per gewerkt uur bouw jij namelijk punten op waarmee je kunt sparen voor leuke cadeaus. Vergeet vooral dat nieuwe gereedschap niet dat ja al heel lang wilt of dat weekendje uitwaaien .

Naast het kerstpakket, leuke gadgets voor thuis en/of op werk halen we onze jaarlijkse borrel dubbel en dwars in zodra het weer kan!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel! Voor vragen kan je contact opnemen met accountadviseur Lisa:
[klik hier voor het telefoonnummer]
[stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten