Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Hé jij daar allround timmerman toe aan een nieuw avontuur? Een avontuur waarbij je elke dag met een grote glimlach naar jouw werk toe rijdt? Dan ben je bij Faber personeel aan het juiste adres. Wij helpen je graag aan deze leuke avontuurlijke baan, waarbij afwisseling niks bijzonders is. Jij bent de vakman en wij jouw handvaten, dus lees snel verder over hoe jouw dag eruit komt te zien als allround timmerman.

Jij als allround timmerman gaat elke dag zelfstandig op pad met een goed gevulde werk bus, want goed gereedschap is natuurlijk het halve werk. Uiteraard breng jij ook kennis, kunde, vakmanschap en een goede dosis motivatie mee. Je voert met name onderhoudswerkzaamheden uit bij diverse woningen, zo kun je denken aan het afhangen van deuren, aftimmerwerk of het vastplakken van een losse tegel. Maar soms spring jij ook bij op de bouwplaats waar ze bezig zijn met het bouwen van een villa, dat maakt dit werk zo leuk. Geen dag is hetzelfde. Je bent continu in contact met klanten, huurders en opdrachtgevers. Jij bent hun troubleshooter en lost de problemen efficiënt voor ze op. Klinkt goed toch?!

Ben jij de kandidaat?

• dan heb je minimaal 2 jaar ervaring als allround timmerman;
• dan ben je in het bezit van een rijbewijs;
• dan ben je in het bezit van een geldige VCA;
• ben je communicatief sterk, want aan jou de taak om verschillende mensen te woord te staan;
• last but not least heb jij veel passie voor je vak!

Wat wij bieden
• een salaris (conform cao) tussen de EUR2400 en de EUR3000 euro en TSF spaarfonds;
• wij zorgen ervoor dat jij er op je oude dag warmpjes bij zit, doormiddel van een BPF of STIPP Plus pensioen;
• opleidingen en cursussen en kans op een vaste aanstelling;
• het Faber personeel spaarprogramma, sparen voor leuke spullen en Faber personeel uitjes en borrels!

Waar jij gaat werken
Dit bedrijf werkt al jaren nauw samen met hun professionele opdrachtgevers, binnen de overheid, Retail en het bedrijfsleven. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Hun motto luidt dan ook: “We doen het graag goed, maar kan het nog beter?” Ze volgen voortdurend interne en externe processen op de voet, met als doel te verbeteren. Want in deze branche is elke dag, elk project en elke opdrachtgever anders. Binnen dit bedrijf heerst er “een niet lullen maar poetsen” mentaliteit, zijn de lijnen kort en wordt er een zekere mate van professionaliteit verwacht. Ook is er ruimte voor humor en gezelligheid en mag en kan er veel, zolang er maar goed gecommuniceerd wordt.

Meer weten?
Kan jij niet wachten om aan dit avontuur te beginnen allround timmerman? Dat snappen wij, dus neem dan snel contact op met Rowena Loeve en zij helpt jou graag verder. Stuur een email met jouw cv naar [stuur een e-mail] of geef je telefoon een slinger en bel naar [klik hier voor het telefoonnummer] !

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten