Faber personeelsdiensten

Metselaar

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als metselaar wil jij het mooiste werk opleveren en je wilt echt iets kunnen toevoegen aan een nieuwbouw- of renovatieproject. Faber Personeel heeft de mooiste projecten voor jou! Bij Faber Personeel waarderen wij jouw vakmanschap in het bijzonder!

Jij gaat aan de slag als metselaar bij een van onze opdrachtgevers en werkt aan renovatie- of nieuwbouwprojecten in Oost-Brabant. Samen met je collega’s bekijken jullie wat er moet gebeuren en welke techniek er toegepast gaat worden voor dit project. Jij weet als geen ander hoe je de tekeningen moet lezen dus dat is een eitje voor jou!
Op het project werken ze volgens een bouwplanning. Ondanks dat het soms druk op kan leveren, lever jij altijd kwaliteit. Want uit ervaring weet je dat het herstellen meer tijd kost, dan het in n keer netjes afwerken. Na een aantal weken is het project opgeleverd en ben jij trots op het werk wat jij hebt mogen afleveren! Zo, weer een mooie klus geklaard, op naar het volgende project!

Ben jij de kandidaat?
Als metselaar weet jij van aanpakken en je bent gewend om te werken met een bouwplanning en het lezen van tekeningen.
Heb jij nog niet zoveel ervaring, maar zou je wel heel graag metselaar willen worden? Dan komen wij ook graag met je in contact!
Jij bent in het bezit van een VCA diploma of je bent bereid om deze via Faber Personeel te behalen.
Verder ben je in het bezit van rijbewijs B, omdat je op deze manier flexibel in te zetten bent op verschillende projecten.

Wat wij bieden
Samen met jou kijken we welke opdrachtgever het beste bij je past! Bij Faber Personeel ben jj het belangrijkste en daarover vertellen wij je graag meer tijdens een persoonlijke kennismaking.
Faber Personeel biedt jou als metselaar al een salaris vanaf EUR2.400,- en kan al oplopen tot maximaal EUR3.000,- dat is natuurlijk afhankelijk van jou ervaring! Wij zijn trots op onze vakmensen en willen hen werkzekerheid bieden. Ben jij onze topper en functioneer jij goed? Dan maak je bij Faber Personeel kans op een vaste aanstelling!

Daarnaast bieden wij jou nog veel meer leuks;
-Keuze in pensioen; Stipp- of BPF Bouw Pensioen
-Deelname aan Tijdspaarfonds; keuze in 0%, 55% of 100% afdracht
-Opleidingsmogelijkheden
-Faber Spaarprogramma
-Jaarlijkse borrels met de Faber familie!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Neem dan snel contact met ons op! Je kunt Malou hierover bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten