Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als timmerman ga jij elke dag zelfstandig op pad in je bedrijfsbus in de regio Oost-Brabant. Geen enkele dag is hetzelfde, de ene dag ben jij onderweg naar woningen die een opknapbeurt kunnen gebruiken. De andere dag help je andere collega's bij een complete verbouwing van een woning. Jij houdt juist van de afwisseling en de vrijheid in het werk.
Tijdens het mutatiewerk ga jij langs om herstelwerkzaamheden te verrichten, deze werkzaamheden kunnen uiteenlopend zijn. Bij de eerste woning ga jij langs omdat de kozijnen opnieuw gesteld moeten worden, maar bij het volgende adres plaats jij een compleet nieuwe keuken. Je maakt nog even een praatje met de bewoner en nadat ze de werkbon hebben getekend, ga je weer naar het volgende adres. De volgende dag rijd jij naar het project waar je collega's al een complete woning hebben gestript, maar jou hulp hard kunnen gebruiken omde woning weer opnieuw van begin af aan op de bouwen.

Ben jij de kandidaat?
Als timmerman ben jij een vakman in hart en nieren en niemand kent het timmervak beter dan jij. Iedereen weet jou te vinden als er een klus geklaard moet worden, want jij bent een echte aanpakker.
Jij woont in de regio Oost-Brabant en bent in het bezit van een Rijbewijs B. Daarnaast ben je klantvriendelijk, want jij bent hét visitekaartje van het bedrijf.
Verder ben je in het bezit van een VCA of je bent bereid deze via Faber personeel te behalen.
Tot slot heb je heel veel zin om aan de slag te gaan in deze toffe functie!

Wat wij bieden
Faber Personeel biedt jou als timmerman al een salaris vanaf EUR2.500,- tot maximaal EUR3.500,-. bruto per maand. Wij zijn trots op onze vakmensen en willen hen werkzekerheid bieden. Ben jij onze topper en functioneer jij goed? Dan maak je bij Faber Personeel kans op een vaste aanstelling!

Daarnaast bieden wij jou nog veel meer leuks:

-keuze in pensioen; Stipp- of BPF Bouw Pensioen;
-deelname aan Tijdspaarfonds; keuze in 0%, 55% of 100% afdracht;
-opleidingsmogelijkheden;
-Faber Spaarprogramma;
-borrels ect!

Waar jij gaat werken
Jij gaat aan de slag bij een groot familiebedrijf en dat het een familiebedrijf is dat voel je! Je wordt persoonlijk benaderd en jij hoort gewoon bij de “club”. Verder ben jij als timmerman voornamelijk zelfstandig aan de slag en ben jij onderweg van klus naar klus in je eigen bedrijfsbus. Uiteraard zal het ook wel eens voorkomen dat je bijspringt bij een grote verbouwing, dan werk je uiteraard in een team met leuke collega’s!
Bij Faber personeel ben jij hét belangrijkste en daarover vertellen wij je graag meer!

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden van deze vacature, dat snappen wij maar al te goed! Neem dan snel contact met ons op, zodat wij snel samen met jou alles kunnen bespreken onder het genot van een bak koffie!
Je kunt bellen naar Malou op [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten