Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Noord-Brabant
Den Bosch, Nederland
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een schilder die graag aan de slag gaat bij een groot Vastgoedbedrijf in Midden-Brabant? Dan ben je bij Faber Personeel aan het juiste adres! Wekelijks zorgt het bedrijf voor 4973 bakken koffie, 41 879 glimlachen en 511 tevreden bewoners. Hier word jij toch ook vrolijk van?

Voor een Vastgoedbedrijf in Midden-Brabant zijn wij per direct op zoek naar een schilder die helemaal thuis is in het onderhouden van woningen. Dat is toch het mooiste wat er is om woningen in hun volle glorie terug te brengen? Naast het schilderwerk is het ook belangrijk dat jij kan aflakken, houtrotreparaties en behangwerkzaamheden kunt uitvoeren.

Je begint de dag met bammetjes smeren voor de lunch. Deze neem je mee in de Faber Personeel lunchtrommel. Deze is gemaakt voor de echte harde werkers zoals jij! Elke dag gezellig gezamenlijk lunchen met je collega’s, wie wil dat nu niet?

Ben jij de kandidaat?
Voor deze functie als schilder is het belangrijk dat jij een aantal jaar ervaring hebt. Je laat jouw vakwerk zien met je collega’s maar het kan ook wel eens voorkomen dat je zelfstandig naar een klus gaat.

Jij woont in het mooie Brabant, hebt jouw rijbewijs en ben je in het bezit van eigen vervoer. Het is ook belangrijk dat je een VCA certificaat hebt. Voor Faber personeel en het bedrijf waar je aan de slag gaat staat veiligheid altijd bovenaan! Heb je nog geen VCA certificaat of is die verlopen? Geen probleem, via Faber Personeel kunnen we jou opgeven voor het examen.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een startsalaris tussen de 2500,- en 3500,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van hoeveel ervaring jij hebt als schilder in de onderhoud sector. Bovenop dit salaris zal jij vanaf dag 1 deelnemen aan een pensioenfonds naar keuze. Kies jij voor het Bpf of het Stipp pensioen? Kan jij ons daarnaast overtuigen dat jij een echte vakman/vrouw bent? Dan is Faber Personeel zeker bereid om jou een vast contract aan te bieden!

Bij Faber Personeel vinden wij het belangrijk dat jij goed op je plek zit. Wij streven er dan ook naar om de beste werkgever voor jou te zijn. Daarom willen wij jou jaarlijks de mogelijkheid bieden om trainingen en/of cursussen te volgen. Waar zou jij je nog op willen ontwikkelen? Denk er alvast eens over na!

Per gewerkt uur bouw jij Faber spaarpunten op. Met deze punten spaar jij voor leuke cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan dat gereedschap dat je al heel lang wilt.

Zodra het weer kan maken we er met zijn allen een groot feest van door een borrel en/of Barbecue te organiseren. Dit wil jij toch ook?

Waar jij gaat werken
Je gaat aan de slag bij een Vastgoedbedrijf dat gevestigd is in Midden-Brabant. Naast de vestiging in Midden-Brabant hebben ze nog 7 vestigingen verspreid over Nederland. Hun missie is om te zorgen voor kwalitatief goed en betaalbaar onderhoud. Daar wil jij als schilder toch ook je steentje aan bijdragen?

Meer weten?
Enthousiast geworden over de vacature, dat snappen we! Solliciteer dan snel op deze functie! Voor vragen kun je bellen naar Lisa [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten