Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Zoals je weet omvat het vak van een schilder een hoop taken! Je bent als schilder niet alleen maar bezig met het sausen van muren. Er komt natuurlijk veel meer bij kijken als je werkzaam bent als schilder!

Bij deze opdrachtgever start jij de dag in de keet met een lekker bakkie koffie. Je maakt een babbeltje met je team over de werkzaamheden die jullie gaan uitvoeren vandaag. Je taken zijn duidelijk! Er moet een hoop gebeuren vandaag; schuren, gronden, aflakken en het wil ook wel eens voorkomen dat jij kleine houtrotreparaties dient uit te voeren. Het project waar jij werkzaam bent, zijn een flink aantal huizen. Dit komt mooi uit, want jij bent niet vies van hard werken! Het zonnetje schijnt en samen met je collega's werk je hard naar een mooi eindresultaat.

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder wat Faber Personeel jou te bieden heeft!

Ben jij de kandidaat?
Heb je al ervaring als schilder? Dan is dat natuurlijk mooi meegenomen! Jij bent op de hoogte van de basis veiligheidsregels die je dient te volgen op de werkplaats, kortom; je beschikt bij voorkeur over een geldig VCA certificaat. Is je VCA niet meer geldig of moet je deze nog behalen? Geen probleem! Faber Personeel regelt dit graag voor je! Daarnaast zou een afgeronde schildersopleiding handig zijn, maar dit is geen vereiste. Uiteindelijk gaat het erom dat jij de kwaliteit kunt leveren wat er van een schilder wordt verwacht.

Wat wij bieden
Als schilder bij Faber peroneel word je beloond conform de Schilders CAO, natuurlijk houden wij daarbij rekening met jouw ervaring binnen het schildersvak. Zo kan jouw salaris oplopen tot maximaal EUR3500,- bruto per 4 weken, dat is een lekker bedrag toch?! Naast je salaris zorgen wij ook voor jouw pensioen, zo kan jij zelf de keuze maken uit BPF schilders of een STIPP plus pensioen. Want jij weet het beste wat bij jou past!

Faber Personeel bied bij goed functioneren een vast contract, zo kunnen we altijd dikke vrienden blijven!

Mocht je zelf nog progressie willen boeken als schilder? Dan biedt Faber Personeel jou twee cursussen per jaar aan.
Naast je loon bouw je ook spaarpunten op die je in kunt wisselen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap!

Zodra het weer kan, wordt er ieder jaar een zomer- en kerstborrel georganiseerd. Zo kom je in contact met je andere Faber Personeel collega’s. Laat niet op je wachten en sluit je aan bij Team Faber!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze collega Alan helpt je graag verder en is telefonisch of per whats-app te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een mail sturen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten