Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als schilder werk je lekker in de buitenlucht en ben jij dagelijks bezig met het onderhoud en opknappen van uiteenlopende projecten. Waar je de ene dag bezig bent met schilderen van een woning sta je de andere dag op een school, in een kantoor, winkel, appartement of zorginstelling. Als schilder zie je veel en is geen dag hetzelfde en ieder project is weer een nieuwe uitdaging. Een schilder heeft nooit een saaie dag maar wel een kleurrijke dag!

Dit doe je uiteraard niet alleen! Je werkt nauw samen met een team van collega’s. Naast schilderen en sauzen worden soms ook houtrotherstel en glas plaatsen verwacht, maar dit is voor jou geen probleem als schilder!

Ben jij de kandidaat?

Spreekt de bovenstaande tekst je aan? Dan heb je al ervaring als schilder! Dat is mooi meegenomen want een goede schilder is tegenwoordig goud waard. Faber personeel komt graag in contact met een schilder die in de praktijk veilig kan werken en daarnaast een schildersopleiding heeft afgerond. Maar dit is geen vereiste! Pak je telefoon en laten we verder praten over de mogelijkheden.

Wat wij bieden
Je zult beloond worden op basis van je ervaring en dit kan dus oplopen tot maximaal EUR 3.500,- bruto per maand. Faber Personeel biedt de keuze om te kiezen tussen het Stipp- of BPF Schilder pensioen. Wil je dus uiteindelijk netto meer overhouden aan het einde van de maand? Dat kan door een grotere- of juist kleinere pensioenpot op te bouwen. De keuze is aan jou!

Daarnaast vindt Faber Personeel haar relaties met zowel klanten als met jou erg belangrijk! Het liefst bouwen wij een langdurige relatie met jou op. Daarom bieden wij jou bij goed functioneren een vast contract aan bij Faber Personeel! Hoe gaaf is dat! Alle redenen dus om te solliciteren!

Mocht jij jezelf nog verder willen ontwikkelen als schilder of misschien wil jij juist een andere tak van sport leren? Het kan allemaal! Faber Personeel biedt jou de mogelijkheid om 2 opleidings- of trainingsmogelijkheden te volgen per jaar. Zo kun jij jouw kwaliteiten nog meer benutten en inzetten in de branche en blijf jij uiteindelijk up-to-date!

Wist je dat je bij ons spaarpunten opbouw? Nu wel! Per gewerkt uur bouw jij punten op waarmee jij leuke weekendjes weg, cadeaus of gereedschappen kunt bestellen. Waar heb jij het meeste behoefte aan in deze tijd? Tot slot organiseert Faber Personeel ieder jaar een zomer- en kerstborrel. Op deze manier kom je in contact met je collega's van de hele Faber familie! Leuk! Kun je ook eens over iets anders praten dan werk!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze collega Alan helpt je graag verder en is telefonisch of per whats-app te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een mail sturen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten