Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als schilder ben jij dagelijks bezig met het onderhoud en opknappen van uiteenlopende projecten. Waar je de ene dag bezig bent met schilderwerkzaamheden van een woning sta je de andere dag op een school, in een kantoor, winkel, appartement of zorginstelling. Het ene moment sta je binnen te schilderen en het andere moment weer buiten. Geen dag is hetzelfde en ieder project is weer een nieuwe uitdaging.
.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij op zoek naar een volgende baan als schilder, of je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden welke wij jou als schilder kunnen bieden. Ben je al aan het werk maar ben je benieuwd of wij jouw positie als schilder kunnen versterken? Ook dan gaan wij graag het gesprek met je aan. Bij voorkeur zijn wij op zoeken naar iemand met minimaal 2 jaar ervaring als schilder en heb je een afgeronde schildersvakopleiding. Indien je minder ervaring hebt neem dan gerust contact op om te kijke naar de mogelijkheden. Wellicht dat het volgen van een schilder opleiding een optie is. Daarnaast ben je in het bezit van een VCA certificaat of je bent bereid om deze via ons te behalen. Het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer is een pré. Indien je dit niet hebt, geen probleem, in de meeste gevallen zijn de projecten goed te bereiken met het OV of kun je met een van je collega's meerijden.

Wat wij bieden
Geld! Uiteraard is een marktconform salaris iets wat wij onder andere voor werken. Daarom verlonen wij je bij Faber Personeel conform de schilder CAO. Het startsalaris is minimaal EUR 2450 ,- bruto per maand. Hierbij kijken wij naar jouw werkervaring als schilder en zorgen wij ervoor dat jij op de juiste manier ingeschaald wordt. Zekerheid! Wij vinden het belangrijk dat jij er ook warmpjes bij zit als je met pensioen gaat en geven wij jou de keuze voor het pensioen wat het beste bij jouw past: Stipp of BPF Schilders. Bij goed functioneren behoort een vast contract ook tot de mogelijkheden.

Wil jij jezelf door ontwikkelen als schilder? Ook dat kan bij Faber Personeel! Wij bieden jou twee cursussen per jaar aan. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld: VCA, Duurzaam houtherstel, Veilig werken met de hoogwerker, Verfspuiten etc. Hoe leuk is het als je extra beloond wordt zonder dat je er iets extra’s voor terug hoeft te doen?!. Bij Faber Personeel bouw jij spaarpunten waarmee je spaart voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Daarnaast hebben wij ieder jaar gezellige borrels waar jij jou collega’s op een andere manier kunt leren kennen dan op de werkvloer. Wij geven iedere schilder de aandacht die hij of zij verdient!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze collega Marko helpt je graag verder en is telefonisch of per whats-app te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een mail sturen naar [stuur een e-mail] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten