Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Hallo leerling nieuwbouw timmerman ben jij op zoek naar een baan, waarbij je leert on the job?! Gelijk met je handen uit de mouwen en niet eerst met je neus in de boeken?! Wij bij Faber Personeel helpen je graag verder met het vinden van jouw ultieme leerbaan, waarin jij alle fijne kneepjes van het vak onder de knie gaat krijgen met leren in de praktijk. Dit gaat vast helemaal goed komen met jouw enorme motivatie. Lees snel verder hoe jouw dag eruit gaat zien als leerling nieuwbouw timmerman!

Jij begint je werkdag met een bakkie koffie, thee of een blikje energydrank (net wat jouw voorkeur heeft) in de bouwkeet en maakt een praatje met jouw collega’s. De leermeester neemt jou onder zijn hoede en neemt jou mee naar de bouwplaats waar jullie op dat moment aan het werk zijn. Jullie zijn bezig met een super mooi project, de bouw van een aantal luxe villa’s en jij als leerling mag daar jouw steentje aan bijdragen. Hoe tof is dat?! De leermeester heeft een aantal bouwtekeningen in zijn hand en het is aan jullie de taak deze te lezen en te vertalen naar de juiste maatvoering. Alles wordt aan je uitgelegd en jij luistert uiteraard aandachtig. Vervolgens is het alweer tijd om te lunchen in de bouwkeet, samen met jouw collega’s. Nu je maag weer vol zit en na een lolletje hier en daar gaan jullie weer verder met wat jullie aan het doen waren, de bekistingen. En dan is het alweer het einde van de werkdag en tijd om naar huis te gaan, wat gaat de tijd snel he!

Tijdens dit gehele project ben je bezig met allerlei aspecten die bij de functie van een nieuwbouw timmerman komen kijken, zo kun je denken aan het monteren van prefab elementen, het maken van verschillende soorten dakwerken en het uitvoeren van stel- en aftimmerwerk. Uiteraard onder begeleiding en hulp van de leermeester. Er is genoeg kennis in huis binnen dit bedrijf, dus je zal een hoop leren en zeker veel ervaring op doen!

Ben jij de kandidaat?
 • dan heb je affiniteit met timmeren en lijkt jou werken in de nieuwbouw sector het mooiste wat er is;
 • dan ben je in het bezit van een goede dosis motivatie en de wil om te leren in de praktijk;
 • dan heb jij je rijbewijs in de pocket;
 • ben je bereid om je VCA via Faber personeel te halen;
 • ben je communicatief sterk en vind je het geen probleem om onder een leermeester te werken!

Wat wij bieden
 • een start salaris tussen de EUR1750,- en de EUR2400,- euro(conform cao);
 • wij zorgen ervoor dat jij er op je oude dag warmpjes bij zit, doormiddel van een BPF of STIPP Plus pensioen;
 • vakantiegeld en vakantiedagen (conform cao);
 • kans op een vaste aanstelling;
 • leren in de prakijk (on the job) en je kan ook nog eens opleidingen en cursussen volgen;
 • het Faber Personeel spaarprogramma, sparen voor leuke spullen en Faber Personeel uitjes en borrels!

Waar jij gaat werken
Deze opdrachtgever bouwt en ontwikkelt. Zij hanteren moderne werkprocessen en staan voor kwaliteit en snelheid. Bij die snelheid wordt accuraatheid en kwaliteit van de vakkrachten niet uit het oog verloren, dit is ten alle tijden heel belangrijk. Als zij bouwen, bouwen ze goed. Vakkundig en duurzaam. Hier staan ze voor en dat is hun motto. Een goede werksfeer vinden zij heel belangrijk en ontbreekt dan ook zeker niet. Processen en procedures zijn helder en de lijnen zijn kort; kortom bij deze opdrachtgever kom je in een warm bad terecht van nieuwbouw timmerman.

Meer weten?
Zou jij na het lezen van deze vacature willen starten aan deze mooie uitdagende baan van leerling nieuwbouw timmerman? Neem dan contact op met Rowena Loeve en zij helpt jou graag verder met deze mooie uitdaging. Stuur een email met jouw cv naar [stuur een e-mail] of geef je telefoon een slinger en bel naar [klik hier voor het telefoonnummer] !
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten