Faber personeelsdiensten

Nieuwbouw Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Jij gaat samen met jou nieuwe collega’s werken aan een nieuwbouw villa, jij als nieuwbouw timmerman draait daar je hand niet voor om! De woning wordt volledig door jou en je collega’s opgebouwd, van de fundering tot en met het binnenwerk. Jouw vakmanschap komt hier uiteraard goed van pas, want alles aan de villa moet tiptop in orde zijn.
De bouw staat gepland tot aan het einde van het jaar, dus snel aan de gang want er is werk aan de winkel! Samen met jou collega's bekijk je de planning voor de komende week en bespreek je wat de beste volgorde is om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Nadat alles is besproken ga jij aan de slag, je pakt de werktekeningen erbij en begint met de eerste timmerwerkzaamheden.
Uiteraard is er naast dat harde werken af en toe ook tijd voor een bak koffie en een grap met collega's.

Ben jij de kandidaat?
Als nieuwbouw timmerman ben jij een zelfstandige werker, jij ziet het werk en jij weet de juiste oplossing voor elk probleem te vinden. Daarnaast ben je klantvriendelijk, want jij bent de eerste waar de nieuwe eigenaren hun vragen aan stellen als ze even onverwachts langs komen om te kijken hoe het met de bouw gaat.
Jij bent in het bezit van een VCA diploma of je bent bereid om deze via Faber Personeel te behalen. Verder heb je een rijbewijs B op zak en eigen vervoer, omdat je op deze manier flexibel in te zetten bent op verschillende projecten.

Wat wij bieden
Faber Personeel biedt jou als nieuwbouw timmerman een salaris vanaf EUR2.500,- en kan oplopen tot maximaal EUR3.500,-. Wij zijn trots op onze vakmensen en willen hen werkzekerheid bieden. Ben jij onze topper en presteer jij goed? Dan maak je bij Faber Personeel kans op een vaste aanstelling!

Daarnaast bieden wij jou nog veel meer leuks;

-keuze in pensioen; STIPP- of BPF Bouw Pensioen;
-deelname aan Tijdspaarfonds; keuze in 0%, 55% of 100% afdracht;
-trainings- en opleidingsmogelijkheden;
-deelname aan het Faber Spaarprogramma;
-jaarlijkse borrel met al jouw Faber collega's!

Waar jij gaat werken
Jij gaat aan de slag bij een groot bouwbedrijf, oftewel een stabiele basis voor een mooie carrière! Je reist mee met de nieuwbouwprojecten. Voor het komende jaar heb je een vaste standplaats, maar volgend jaar kan het een heel ander project zijn op een andere plek. Het bouwbedrijf is aannemer voor diverse projecten of het nu gaat om een villa of een complete nieuwbouwwoning en van de nieuwbouw tot renovatie en onderhoud.

Bij Faber Personeel ben jij het belangrijkste en daarover vertellen wij je graag meer tijdens een afspraak bij ons op kantoor of via een digitale kennismaking.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden van deze vacature als nieuwbouw timmerman? Neem dan snel contact met ons op, zodat wij snel samen met jou alles kunnen bespreken onder het genot van een bak koffie! Je kunt bellen naar Malou op [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten