Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
De meest uiteenlopende projecten in het particuliere segment. Van villa’s tot herenhuizen en monumentale panden. Dit is het werk wat jou als schilder voldoening geeft!

Als ervaren particuliere schilder kom je op niet alledaagse projecten in de regio Haaglanden. Je voert werkzaamheden uit aan vooroorlogse woningen en panden, zowel het binnen- als buitenwerk. Bij panden van deze leeftijd is houtrot een veel voorkomend probleem, alleen niet voor jou. Een allround schilder als jij weet hoe hij of zij hiermee om moet gaan zodat het weer tientallen jaren mee kan. Het te woord staan van de klant komt regelmatig voor, ook dit is voor jou geen probleem. Zowel met je werk als met je persoonlijkheid laat jij een uitstekende indruk achter.

Ben jij de kandidaat?
Dan heb jij minimaal 5 jaar ervaring als schilder in het hoogwaardige particuliere segment. Je bent in staat om de werkzaamheden op een dusdanige manier uit te voeren dat het lijkt alsof het in originele staat hersteld is. Daarnaast ben je welbespraakt en representatief en kun jij de bewoners te allen tijde te woord staan. Een afgeronde schildersopleiding is mooi meegenomen, maar dit is geen vereiste. Uiteindelijk gaat het erom dat jij de kwaliteit kunt leveren welke van jou verwacht wordt.

Wat wij bieden
Uiteraard belonen wij jou conform de schilder CAO met een salaris dat tussen EUR 2.650,- en EUR 3.500,- bruto per maand ligt. Wij bieden jou de mogelijkheid om te kiezen tussen twee pensioenfondsen, namelijk Stipp en BPF Schilders. Bij Faber Personeel zijn wij opzoek naar een langdurige relatie, niet alleen met de klant maar ook met de schilder. Vandaar dat wij bij goed functioneren willen kijken naar de mogelijkheden voor een vast contract bij Faber Personeel. Indien jij behoefte hebt om jezelf te ontwikkelen als schilder dan kan dit ook, wij bieden je namelijk 2 cursussen per jaar aan die vakgeorienteerd zijn. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld het behalen van je VCA, maar Houtrotherstel, basistechniek verfspuiten, glaszetten, kitten etc. Zo wordt jij nog breder inzetbaar dan je al was!. Naast het loon dat je al krijgt als je voor Faber Personeel werkt, bouw je ook spaarpunten op die je in kunt wisselen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Zodra het weer kan dan wordt er ook een zomerborrel en een kerstborrel georganiseerd om ook je andere collegas van Faber te leren kennen. Kortom, een hoop redenen om voor Faber Personeel aan de slag te gaan!

Waar jij gaat werken
Je komt te werken in een warm familiebedrijf gevestigd in een van de mooiste wijken van stad. Deze opdrachtgever houdt zich voornamelijk bezig met particulier en monumentaal onderhoud in de regio Den Haag en voert hoogwaardig schilderwerkzaamheden uit. Hiermee zorgen zij voor een langdurige bescherming van de geschilderde objecten. Het team bestaat uit zo’n 10 schilders en heeft een hechte band.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze collega Marko helpt je graag verder en is telefonisch of per whats-app te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een mail sturen naar [stuur een e-mail] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten