Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij als schilder op zoek naar uitdagend schilderwerk? Dan hebben wij iets voor jou!

Als schilder voer jij schilderwerkzaamheden uit waarbij de hoogste kwaliteit wordt verwacht. Je voert zowel binnen- als buitenwerk uit bestaande uit diverse werkzaamheden; schuren, plamuren, gronden, houtrot, sauzen en lakken. Het ene moment sta je in een hoogwerker aan een mooie dakgevel te schilderen terwijl je een week later op een steiger staat of binnen in een mooie woning. Als schilder zul je diverse ondergronden tegenkomen welke jij bewerkt en schildert. Voor jou is niets te gek, je streeft naar het leveren van mooi schilderwerk en dit dan ook dag in dag uit.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij op zoek naar een volgende baan als schilder, of je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden welke wij jou als schilder kunnen bieden. Daarnaast heb je:

  • Minimaal 3 jaar ervaring als schilder
  • Een VOG aanvraag is een eis
  • Een afgeronde schildersvakopleiding is een pré
  • In het bezit van een VCA of bereid deze via ons te halen
  • In het bezit zijn van een rijbewijs is een pré

Wat wij bieden
Geld! Uiteraard is een marktconform salaris iets waar wij onder andere voor werken. Daarom verlonen wij je conform de schilders CAO. Het salaris is minimaal EUR 2460,- bruto per maand, gebaseerd op 3 jaar werkervaring. Wij kijken naar jouw werkervaring en zorgen wij ervoor dat jij op de juiste manier ingeschaald wordt. Zekerheid! Wij vinden het belangrijk dat jij er ook warmpjes bij zit als je met pensioen gaat. Daarom geven wij jou de keuze voor het pensioen wat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders. Bij goed functioneren behoort een vast contract ook tot de mogelijkheden.

Wil jij jezelf doorontwikkelen als schilder? Ook dat kan bij Faber! Wij bieden jou twee cursussen per jaar aan. Hierbij kun je denken aan: VCA, Duurzaam houtherstel, Veilig werken met de hoogwerker, Verfspuiten etc. Hoe leuk is het als je extra beloond wordt zonder dat je er iets extra’s voor terug hoeft te doen?! Bij Faber bouw jij spaarpunten waarmee je spaart voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Daarnaast hebben wij ieder jaar gezellige borrels waar jij jouw collega’s op een andere manier kunt leren kennen dan op de werkvloer.

Waar jij gaat werken
Jij gaat aan de slag bij een van de meest toonaangevende schildersbedrijven in de regio Haaglanden. Al ruim een eeuw dragen zij deze status en hebben zij het onderhoud, restauratie en renovatie van met name monumentale panden en objecten. Oog voor detail en de wensen van de klant zijn bij dit bedrijf leidend. De klantenkring bestaat uit vastgoedbeheerders, woningcorporaties, VVE’s en particulieren.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze collega Marko helpt je graag verder en is telefonisch of per app te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een mail sturen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten