Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als schilder voer jij werkzaamheden uit die hoofdzakelijk bestaan uit het schilderen van mooie onderhoudsprojecten voor woningcorporaties, VVE’s, scholen en stichtingen. Op deze objecten voer jij zowel binnen als buiten werkzaamheden uit bestaande uit; schuren, plamuren, gronden, houtrot, sauzen en lakken. De projecten bevinden zich over het algemeen in de regio Haaglanden en zijn daarom goed te bereiken, ook als je niet in het bezit bent van eigen vervoer. Je komt in een team te werken onder leiding van een voorman of je werkt samen met een vaste schilder collega. Samen zorgen jullie schilders ervoor dat het werk strak en netjes uitgevoerd wordt.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij op zoek naar een uitdagende baan als schilder. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als schilder en bij voorkeur een afgeronde schildersvakopleiding. Ook ben jij in het bezit van een geldig VCA. Mocht je het VCA nog niet hebben of is deze verlopen? Geen paniek! Je kunt je VCA gewoon via Faber Personeel behalen. Het is handig als je een rijbewijs hebt en eigen vervoer. Echter is dit geen vereiste en kun je in de meeste gevallen met het OV op de projecten komen of meerijden met een van je nieuwe collega's.

Wat wij bieden
  • Een salaris vanaf EUR 2450,- bruto per maand, dit is gebaseerd op 2 jaar ervaring
  • Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders
  • Mogelijkheden voor een vast contract bij goed functioneren
  • Twee cursussen/trainingen per jaar, bijvoorbeeld: VCA, Duurzaam houtherstel, Veilig werken met de hoogwerker, Verfspuiten etc.
  • Deelname aan hét Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur!
  • Ieder jaar een gezellige borrel met al jouw Faber collega’s
  • Aandacht die jij als schilder verdient!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze collega Marko helpt je graag verder en is telefonisch of per whats-app te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een mail sturen naar [stuur een e-mail] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten