Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als schilder voer jij diverse schilderwerkzaamheden uit op mooie projecten in de regio. Schuren, plamuren, gronden, kitten, sauzen en lakken, al deze werkzaamheden komen terug in jouw werkdag. Ook kom je op verschillende locaties op verschillende projecten te werken. Zo sta je de ene week in een rustige woonwijk een voordeur van een rijtjes woning te schilderen en de week daarna op een balkon van een mooie flat in het centrum van de stad. Niets is voor jou te gek en je gaat iedere uitdaging aan. Samen met je team, dag in dag uit, jullie zorgen ervoor dat het werk er weer pico bello uitziet!

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij op zoek naar een volgende baan als schilder, of je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden welke wij jou als schilder kunnen bieden. Bij voorkeur heb je minimaal 2 jaar ervaring als schilder en heb je een afgeronde schildersvakopleiding. Heb je nog niet zoveel ervaring, of heb je wel ervaring maar geen afgeronde schildersvakopleiding? Neem dan alsnog contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Omdat de opdrachtgever VCA gecertificeerd is, is een VCA vereist om op de projecten te kunnen werken. Is je VCA verlopen, of heb je geen VCA maar ben je wel bereid om hem te behalen? Dan kan dat via Faber Personeel. De meeste projecten zijn goed bereikbaar met het OV. Echter komt het ook weleens voor dat je buiten de regio komt te werken. Daarom is het hebben van eigen vervoer in de vorm van een auto een pré.

Wat wij bieden
Geld! Uiteraard is een marktconform salaris iets waar wij onder andere voor werken. Daarom verlonen wij je conform de schilder CAO. Meestal ligt het salaris tussen EUR 2.460,- en EUR 3.000,- per maand. Hierbij kijken wij uiteraard naar jouw werkervaring en zorgen wij ervoor dat jij op de juiste manier ingeschaald wordt. Zekerheid! Wij vinden het belangrijk dat jij er ook warmpjes bij zit als je met pensioen gaat. Faber Personeel geeft jou de keuze voor het pensioen wat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders. Bij goed functioneren behoort een vast contract ook tot de mogelijkheden.

Wil jij jezelf doorontwikkelen als schilder? Ook dat kan bij Faber Personeel! Wij bieden jou twee cursussen per jaar aan. Hierbij kun je denken aan; VCA, Duurzaam houtherstel, Veilig werken met de hoogwerker, Verfspuiten etc. Hoe leuk is het als je extra beloond wordt zonder dat je er iets extra’s voor terug hoeft te doen?! Bij Faber Personeel bouw jij spaarpunten op waarmee je spaart voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Daarnaast hebben wij ieder jaar gezellige borrels waar jij jouw collega’s op een andere manier kunt leren kennen dan op de werkvloer.

Waar jij gaat werken
Als schilder ga jij aan de slag bij een van de grootste spelers in het vastgoedonderhoud in de regio Rijnmond. Een toonaangevende organisatie waarbij betrouwbaarheid en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Niet alleen richting de klant maar ook richting het personeel.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze collega Marko helpt je graag verder en is telefonisch of per whats-app te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een mail sturen naar [stuur een e-mail] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten