Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
In een wereld waarin er volop gebouwd en verbouwd wordt, ben jij als timmerman niet meer weg te denken. Zo denken wij er ook over bij Faber personeel, jouw vakmanschap als timmerman vinden wij heel bijzonder. Binnen Faber personeel hebben wij de mooiste en gaafste projecten voor jou, zo ook deze leuke uitdagende baan. Graag helpen wij jou aan deze mooie job, want ons motto luidt; jij bent de specialist, wij jouw schakel! Lees snel verder hoe jouw dag als timmerman eruit komt te zien.

Jij zal je voornamelijk bezig houden met verschillende werkzaamheden in de burger- en utiliteitsbouw. Hierbij kun je denken aan zelfstandig tekeningen lezen en deze omzetten naar de juiste maatvoering, bekistingen maken en stellen, aftimmerwerkzaamheden, afstellen, het monteren van prefab elementen en het maken van verschillende soorten dak werken. Je houdt je tussendoor ook bezig met het leiding geven aan onderaannemers op de projecten waar jij aan het werk bent. Eigenlijk hoeven wij jou dit allemaal niet te vertellen, want jij weet precies wat je moet doen als rot in het vak. Naast dit alles is er ook veel ruimte voor plezier, een bakkie in de bouwkeet met collega’s en natuurlijk ook lekker lunchen met iedereen. Kortom een prachtige uitdaging om met jouw beide timmerman handen aan te pakken.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij breed inzetbaar, want je bent immers een timmerman met 2 jaar ervaring en het zou mooi zijn als jij ervaring hebt met allround timmerwerk. Ook zou het handig zijn als jij een rijbewijs in de pocket hebt en bij voorkeur een BE rijbewijs. Heb jij een VCA? Dat komt mooi uit, want een VCA heb je voor deze uitdagende baan namelijk ook nodig. Ook is het van belang dat jij communicatief sterk bent, want je gaat ook het gesprek aan met opdrachtgevers en klanten. Je moet namelijk je mannetje of vrouwtje wel kunnen staan. In teamverband werken vind jij hartstikke gezellig, maar jij draait je hand ook niet om voor zelfstandige klussen. Last but not least heb jij natuurlijk veel passie voor je vak!

Wij vragen veel van jou, maar bieden jou ook heel veel!

Wat wij bieden
• een salaris (conform cao) tussen de EUR2600 en de EUR3000 euro en TSF spaarfonds, uiteraard nemen wij hierin jouw ervaring als allround timmerman mee;
• wij zorgen ervoor dat jij er op je oude dag warmpjes bij zit, doormiddel van een BPF of STIPP Plus pensioen;
• kans op een vaste aanstelling;
• opleidingen en cursussen;
• het Faber personeel spaarprogramma, sparen voor leuke spullen en Faber personeel uitjes en borrels!

Waar jij gaat werken
De opdrachtgever is een middel klein bedrijf en opereert in de regio Rotterdam. Kundigheid, kwaliteit en maatwerk staan bij dit mooie bedrijf hoog in het vaandel. Ze bouwen niet alleen, maar ontwikkelen ook, daarnaast hebben ze ook een renovatie tak. Je kan gerust zeggen dat dit bedrijf in veel markten thuis is. De lijnen zijn er kort en heerst er een familiare sfeer. Gezelligheid, werkplezier en hard werken is binnen dit bedrijf heel belangrijk. Kortom, binnen dit bedrijf zit je gebakken!

Meer weten?
Begin jij al te stuiteren van enthousiasme bij het lezen van deze vacature timmerman? Dit snappen wij, dus neem dan contact op met Rowena Loeve en zij helpt jou graag verder met dit avontuur. Stuur een email met jouw cv naar [stuur een e-mail] of geef je telefoon een slinger en bel naar [klik hier voor het telefoonnummer] !
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten