Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als schilder houd jij je bezig met diverse werkzaamheden; sauzen, schuren, gronden, lakken en houtrotreparaties. Een flat van tien hoog, een rijtjeshuis, een villa, of een klein appartement midden in de stad. Met 30 graden in de zon of op een overdekte steiger. Jij schildert het en laat het weer glimmen als nooit tevoren!

Werk je graag in een groot team bij een groot bedrijf? Of juist liever bij een klein bedrijf waar je schilder zelfstandig projecten oppakt? Wij kijken graag samen met jou naar wat het beste bij jou past. Jij bent onze specialist, wij jouw schakel!

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij een gemotiveerd schilder en op zoek naar een volgende baan als schilder. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring of je bent bezig als leerling schilder met je schildersopleiding. Ook ben je in het bezit van een geldig VCA certificaat of je bent bereid om deze te behalen. Dit kunnen wij voor jou verzorgen. Het hebben van een rijbewijs met eigen vervoer is een pré. Hiermee kom je wat makkelijker op de projecten. Daarentegen zijn veel projecten ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook komt het regelmatig voor dat je met een collega mee mag rijden.

Wat wij bieden
  • Een salaris vanaf EUR 2350,- bruto per maand. Uiteraard kijken wij naar jouw werkervaring.
  • Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders
  • Mogelijkheden voor een vast contract bij goed functioneren
  • Twee cursussen/trainingen per jaar, bijvoorbeeld: VCA, Duurzaam houtherstel, Veilig werken met de hoogwerker, Verfspuiten etc.
  • Deelname aan hét Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur!
  • Ieder jaar een gezellige borrel met al jouw Faber collega’s

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze collega Marko helpt je graag verder en is telefonisch of per whats-app te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een mail sturen naar [stuur een e-mail] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten