Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als schilder houd jij je bezig met diverse werkzaamheden; sauzen, schuren, gronden, lakken en houtrotreparaties. Een flat van tien hoog, een rijtjeshuis, een villa, of een klein appartement midden in de stad. Met 30 graden in de zon of op een overdekte steiger. Jij schildert het en laat het weer glimmen als nooit tevoren!

Werk je graag in een groot team bij een groot bedrijf? Of juist liever bij een klein bedrijf waar je zelfstandig projecten oppakt? Wij kijken graag samen met jou naar wat het beste bij jou past. Jij bent onze specialist, wij zijn jouw schakel!

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij een gemotiveerde schilder die opzoek is naar een nieuwe uitdaging of openstaat om te kijken welke mogelijkheden er bij Faber Personeel zijn. Bij voorkeur heb je 1 a 2 jaar ervaring als schilder en een afgeronde schildersvakopleiding. Ook als leerlingschilder ben je bij Faber Personeel van harte welkom. Omdat wij veel opdrachtgevers hebben die VCA gecertificeerd zijn is het van belang dat je een VCA hebt, of bereid bent om je VCA te behalen. Je hoeft zelf niets te regelen, dat doen wij namelijk voor je. Het hebben van eigen vervoer is een pré. Mocht je geen eigen vervoer hebben, geen paniek. De meeste projecten zijn bereikbaar met het OV. Ook komt het vaak voor dat je met een collega mee kunt rijden of af kunt spreken op een centraal punt.

Wat wij bieden

  • Een salaris vanaf EUR 2000,- bruto per maand. Dit is uiteraard afhankelijk van je werkervaring.
  • Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders
  • Mogelijkheden voor een vast contract bij goed functioneren
  • Twee cursussen/trainingen per jaar, bijvoorbeeld: VCA, Duurzaam houtherstel, Veilig werken met de hoogwerker, Verfspuiten etc.
  • Deelname aan hét Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur!
  • Ieder jaar een gezellige borrel met al jouw Faber collega’s

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze collega Marko helpt je graag verder en is telefonisch of per whats-app te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een mail sturen naar [stuur een e-mail] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten