Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Hé jij daar timmerman toe aan een nieuw avontuur? Een avontuur waarbij je elke dag met een grote glimlach naar jouw werk toe rijdt? Dan ben je bij Faber personeel aan het juiste adres, want Jij bent onze specialist, wij jouw schakel. Wij helpen je graag aan deze leuke avontuurlijke baan, dus lees snel verder hoe jouw dag eruit gaat zien als nieuwbouw timmerman.

Het is vroeg in de morgen; de dauw hangt nog in het gras en jij rijdt vol energie naar de bouwplaats, daar waar jij samen met jouw collega als koppel te werk gaat. Je begint met een bakkie koffie, thee of een blikje energydrank (net wat jouw voorkeur heeft) in de bouwkeet en maakt een praatje met jouw collega’s. Dan is het tijd om aan het werk te gaan. Jullie zijn op dit moment bezig met de bouw van een aantal luxe villa’s. Een super gaaf project, waarbij jij jouw steentje mag bijdragen. Je begint met het maken en stellen van bekistingen. Uiteraard ben je eerst de tekeningen aan het lezen en deze vertaal jij naar de juiste maatvoering. Samen met jouw collega ga je aan de slag. Tussendoor vragen andere collega’s of je ze kan helpen met wat aftimmerwerk, dit doe je graag. Dan is het inmiddels alweer tijd voor de lunch. Jullie gaan lekker bikken in de bouwkeet. Met een goed gevulde maag gaan jullie samen verder met de bekistingen. Tussendoor is er zeker ruimte voor een lolletje met jouw collega’s, want humor op zijn tijd is heel belangrijk.

Tijdens dit gehele project ben je bezig met allerlei aspecten die bij een timmerman komt kijken. Zo kun je denken aan het monteren van prefab elementen, het maken van verschillende soorten dak werken en het uitvoeren van stelwerkzaamheden. Deze dag ben je voornamelijk bezig met het maken en stellen van de bekistingen. Er is heel veel werk verricht en voor jullie is het tijd om naar huis te gaan. Met een tevreden gevoel stap je de auto in en ga je op huis aan!

Ben jij de kandidaat?
​​​​​​Dan heb je minimaal 2 jaar ervaring als timmerman en het liefst in de nieuwbouw. Ook heb jij een rijbewijs in de pocket. Heb jij een VCA? Top, want ook deze heb je ook nodig voor dit avontuur. Kan jij goed je mannetje of vrouwtje staan? Dat is fijn, want voor deze baan is het belangrijk dat je goed kan babbelen. Voor zelfstandig werken en werken in een koppel draai jij je hand niet om. En natuurlijk heb jij ook veel passie voor je vak!

Wat wij bieden
Een salaris (conform cao) tussen de EUR2600 en de EUR3000 euro, jouw ervaring als timmerman wordt uiteraard meegenomen. Ook zorgen wij ervoor dat jij er op je oude dag warmpjes bij zit, doormiddel van een BPF of STIPP Plus pensioen. Natuurlijk wil jij af en toe even bijkomen van al dat harde werken en krijg jij uiteraard vakantiedagen (conform cao). Je bouwt bij Faber personeel ook op via het TSF spaarfonds en aan jou de keuze hoeveel jij dan wilt opbouwen. Doe jij je best met jouw vakmanschap, dan doen wij dat ook. Je kan namelijk bij ons een vast contract krijgen, hoe leuk is dat. Wil je graag bij leren? Dan is dat ook mogelijk, want je kunt via Faber personeel cursussen en opleidingen volgen. Naast dit alles wordt jouw harde werken ook gewaardeerd, want met elk gewerkt uur spaar jij namelijk punten. Deze punten kun jij inwisselen voor bijvoorbeeld gereedschap en leuke uitjes. Wil jij je Faber personeel collega's beter leren kennen? Dat kan, want wij hebben leuke Faber personeel borrels en uitjes!

Waar jij gaat werken
Deze opdrachtgever bouwt en ontwikkelt. Zij hanteren moderne werkprocessen en staan voor kwaliteit en snelheid. Bij die snelheid wordt accuraatheid en kwaliteit van de vakkrachten niet uit het oog verloren, dit is te allen tijden heel belangrijk. Als zij bouwen, bouwen ze goed. Vakkundig en duurzaam. Hier staan ze voor en dat is hun motto. Een goede werksfeer vinden zij heel belangrijk en ontbreekt dan ook zeker niet. Processen en procedures zijn helder en de lijnen zijn kort, kortom bij deze opdrachtgever kom je in een warm bad terecht timmerman.

Meer weten?
Zou jij bij het lezen van deze vacature, liever vandaag dan morgen nog starten aan dit mooie project timmerman? Neem dan contact op met Rowena Loeve en zij helpt jou graag verder met dit avontuur. Stuur een email met jouw cv naar [stuur een e-mail] of geef je telefoon een slinger en bel naar [klik hier voor het telefoonnummer] !
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten