Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij ook een timmerman die zekerheid in zijn of haar werk wilt, daarvoor beloond wilt worden en waarbij je ook nog eens pensioen kan opbouwen? Natuurlijk ben jij dat! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder en sluit je aan bij Faber Personeel; wij streven ernaar om de beste werkgever te zijn in de bouw- en schildersbranche!

Zie jij je zelf al in je werkbus zitten samen met jouw vaste collega onderweg naar jouw eerste opdracht? Als onderhoudstimmerman houd jij je voornamelijk bezig met het onderhoudswerk voor woningbouwverenigingen. Jij bent in staat om je werk zelfstandig uit te voeren als het gaat om het plaatsen van ramen, deuren en kozijnen. Daarnaast pleeg je ook onderhoud aan kozijnen en houd jij je bezig met ander klein reparatiewerk.

Ben jij de kandidaat?
Jij hebt een aantal jaar ervaring als timmerman op het gebied van diverse onderhoudswerkzaamheden en jij kunt je werk zelfstandig uitvoeren. Daarnaast beschik jij over een rijbewijs.

Wat wij bieden
Als onderhoudstimmerman verzekert Faber Personeel jou dat jij het hele jaar aan het werk bent!
Voor deze functie bieden wij jou een bruto maand salaris tussen de EUR2.400,- en EUR3.100,-. Jij hebt de keuze of je per week of per 4 weken uitbetaald wilt worden. Daarnaast neem jij deel aan het BPF Bouw pensioenfonds vanaf dag 1.

Jouw eerste contract is een flexibel contact, maar als jij ons weet te overtuigen dat jij een echte topper bent, dan zijn wij zeker niet te beroerd om jou een vast contract aan te bieden bij Faber Personeel! Ieder jaar bieden wij jou de mogelijkheid voor het volgen van trainingen. Hierbij kun je denken aan een VCA-, stukadoors-, kit-, houtrot-, hang- en sluitwerkcursus, of ieder andere training waarop jij je nog graag zou willen ontwikkelen. Bij Faber Personeel vinden wij het belangrijk dat jij je als vakman kan blijven ontwikkelen gedurende je loopbaan!

Wist je dat je bij ons Spaarpunten opbouwt voor ieder gewerkt uur? Hiermee kun je leuke uitjes, cadeaus en gereedschappen bestellen. Daarnaast krijg jij bij deze opdrachtgever een bus samen met jouw vaste partner. Klinkt goed hè?! En om niet te vergeten! Ieder jaar organiseert Faber Personeel een gezellige barbecue.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel! Voor vragen kun je bellen/appen naar Kimberly op [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten