Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wat je precies gaat doen als timmerman, dat is aan jou. Wij bij Faber personeel hebben de gaafste projecten in de regio Rotterdam. Kortom wat jij als timmerman ook zoekt bij Faber personeel ben je aan het juiste adres. Wil jij bijvoorbeeld graag aan de slag als timmerman in een omgeving met veel aandacht voor het ambacht? Werk jij liever in teamverband aan een klus? Of sta je juist liever alleen als timmerman? Nieuwbouw of juist renovatie werk? Wil jij veel verschillende korte klussen of juist stabiliteit en zekerheid? Wat jij als timmerman ook wilt bij Faber personeel helpen we je graag om dit te realiseren. Jij bent onze specialist, wij zijn jouw schakel!

Wij Faber personeel zijn het grootste schilder en bouw bedrijf van Nederland alleen dan wel één zonder eigen projecten. Hoe jouw dag er uit ziet, dat is dan ook aan jou. Daarover gaan we graag met je in gesprek. Wat heb jij als timmerman al gedaan? Waar word je blij van en waar word jij niet blij van? Waar wil jij als timmerman, mens nu en over 3 jaar staan? Wij gaan graag met je in gesprek zodat wij jou de best passende baan kunnen bieden.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij op zoek naar een volgende baan als timmerman. Of wil je in ieder geval graag van ons weten wat voor jou de mogelijkheden als timmerman zijn. Hoe meer ervaring en afgeronde trainingen of opleidingen, des te meer keuze we je kunnen bieden.

Wat wij bieden
Wat je ook kiest je wordt bij ons in ieder geval verloond conform de bouw CAO. Dit betekent voor jou dat je salaris conform bouw CAO ontvangt. Meestal is dit een salaris tussen de EUR 2.500 en EUR 3.500 per maand. Daarnaast bouw je vanaf dag één pensioen op. Bij Faber personeel krijg je mogelijkheid om te kiezen voor pensioen die het best bij jou past: STIPP, BPF bouw. Daarnaast bieden wij jou 2 cursussen/trainingen per jaar aan. Wij waarderen onze mensen daarom spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Natuurlijk hebben we bij ons ieder jaar een aantal gezellige uitjes, denk bijvoorbeeld aan een gezellige barbecue en een kerstborrel met al jouw Faber personeel collega’s!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Dit snappen wij, dus solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Rowena helpt je graag verder en is telefonisch of per whats-app te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een mail sturen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten