Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Noord-Brabant
Breda, Nederland
11 mei 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een allround schilder in hart en nieren en wil jij je aansluiten bij Faber Personeel, zodat jij zekerheid hebt in je werk, beloond wordt conform de Schilders CAO en ook nog eens pensioen opbouwt? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wij bieden jou de functie van allround schilder! De werkzaamheden zijn erg divers; zo zal je de ene week aan het werk zijn bij een particuliere klant, waarbij je af en toe een praatje maakt met de bewoner, terwijl je de andere week aan het werk bent op een groot onderhoudsproject waarbij jij juist weer veel contact hebt met je collega's en gezellig samen kan lunchen in de keet. Wij zorgen ervoor dat jij iedere dag met een voldaan gevoel naar huis gaat!

Verder houd jij je bezig met het onderhoud bij woningcorporaties, VvE's, bedrijven, zorginstellingen en andere vastgoedeigenaren.

Vind je de ene klus leuker dan de andere klus? Geen probleem! Geef jouw wensen door, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden die het beste bij jou passen.

Ben jij de kandidaat?
Kom jij net van de vakschool of ben jij al jaren schilder? Voor alle niveaus hebben wij plaats!
Ben je in het bezit van eigen vervoer? Top! Niet in het bezit van eigen vervoer? Zolang jij op de werkplaats kunt komen, kun je vanaf daar met een andere schilder meerijden.

Omscholen tot schilder? Faber Personeel heeft zelf een vakschool! Bel of mail voor meer informatie.

Wat wij bieden
Enthousiast? Bij Faber Personeel kun jij genieten van nog veel meer voordelen!

Wij kunnen jou, afhankelijk van jouw ervaring als schilder, een salaris aanbieden tussen de EUR 2.350,- en EUR 3.250,-.
Jij hebt zelf de keuze bij welk pensioenfonds jij wilt deelnemen: BPF Schilder of STIPP. Hou jij liever netto iets meer over van je salaris of vind jij een grote pensioenpot erg belangrijk?

Daar komt nog bij dat jij per jaar recht hebt om diverse trainingen te volgen, zodat jij jezelf nog beter kan ontwikkelen!
Wist je dat je voor ieder gewerkt uur bij Faber Personeel punten kunt sparen? Met deze punten kun je uiteindelijk leuke cadeaus bestellen. Hierbij kun je denken aan nieuwe gereedschappen, maar vergeet vooral de weekendjes weg niet

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ik kom graag met jou in contact! Solliciteer of mail, bel of app voor meer informatie. [stuur een e-mail] | [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten