Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
’s Ochtends vroeg begint jouw werkdag als timmerman op de tablet: hier staat precies op welke klus jij als eerste verwacht wordt en de planning voor de rest van de dag. Zie jij je zelf al in je werkbus zitten onderweg naar jouw eerste klant? Bij aankomst bij het eerste adres zal jij de klant voorafgaand aan het werk eerst informeren over welke werkzaamheden je gaat uitvoeren voordat je daadwerkelijk begint. Wie weet heb je mazzel en krijg je eerst een heerlijke kop koffie aangeboden!
De bewoners waar jij over de vloer komt zijn erg divers; zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je net die wat oudere mevrouw of meneer even moet helpen met het sjouwen van zijn of haar boodschappen. Jouw dag begint al goed, want je hebt weer een goede daad verricht voor vandaag!

Als timmerman voor de afdeling Service en Onderhoud ben jij in staat je werkzaamheden zelfstandig te beoordelen, op te nemen en uit te voeren als het gaat om reparatie- en mutatiewerk en overige onderhoudswerkzaamheden. Jij bent van bijna alle markten thuis als het gaat om elektra,- schilder-, timmer-, loodgieter- en stukadoorswerk. Het komt wel eens voor dat werkzaamheden buiten jouw kaders vallen; in dat geval stem je de werkzaamheden verder af met de coördinator van jouw afdeling.

Ben jij de kandidaat?
Wij bieden jou een zeer zelfstandige timmermansfunctie en daarom is het belangrijk dat je minimaal 4 jaar ervaring hebt als timmerman en een opleiding in dit vak hebt afgerond.
Niet in het bezit van een VCA? Geen probleem! Deze kun je op korte termijn via Faber Personeel halen.

Gezien de functietitel het niet helemaal duidelijk maakt: uiteraard zien wij graag zowel sollicitaties van vrouwen als mannen tegemoet!

Wat wij bieden
Super leuke functie toch?! Bij Faber Personeel kun jij genieten van nog veel meer voordelen!

Wij bieden jou een salaris vanaf EUR 2.750,- bruto per maand. Veel ervaring als timmerman? Dan kan jouw salaris oplopen tot wel EUR 3.400,- bruto per maand!

Bij ons neem jij deel aan het BPF Bouw Pensioen en TijdSpaarFonds! Kies zelf of je de voordelen van het TijdSpaarFonds netto bij je salaris uitbetaald wil hebben of het opspaart!

Op zoek naar zekerheid? Wanneer jij je plek bij dit bedrijf gevonden hebt en zij blij met jou zijn, kun je binnen een jaar al een vast contact krijgen!

Ontwikkelen? Bij ons heb je volop mogelijkheden om cursussen te volgen. Hierbij kun je denken aan een VCA-, stukadoors-, kit-, houtrot-, hang- en sluitwerkcursus, of ieder andere training waarop jij je nog graag zou willen ontwikkelen.

Wist je dat je bij ons spaarpunten opbouwt voor ieder gewerkt uur? Hiermee kun je weekendjes weg inplannen, maar ook cadeaus en gereedschappen bestellen.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ik wil graag kennis met jou maken! Solliciteer, mail, bel of app en we plannen zo snel mogelijk een afspraak in. [stuur een e-mail] | [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten